Neler Yeni

Çözüldü✓ Itopya sipariş takibi yapamıyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Dün aldığım ürün bugün kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve "Siparişim Nerede?" e girdiğim zaman "nettracktest" diye bir siteye yönlendiriyor ve "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." diyor bana. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde UPS i açması gerekiyordu bana çok garip geldi. Neden böyle oluyor fikri olan var mı?

1642246935370.png

1642247007764.png

Not: Çözüldü

1642251296811.png

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dün aldığım ürün bugün kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve "Siparişim Nerede?" e girdiğim zaman "nettracktest" diye bir siteye yönlendiriyor ve "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." diyor bana. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde UPS i açması gerekiyordu bana çok garip geldi. Neden böyle oluyor fikri olan var mı?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
sisteme girilmemiştir amazonun gönderdiği kolay gelsin firmasında bile bu yasanıyor rahat ol

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Ürün aynı günde mi geldi peki ? Yoksa ertesi güne mi sarktı ? İTOPYA ile aynı şehirdeyim belki siz de aynı şehirdeyseniz sorayım dedim.

Top Bottom