Neler Yeni

ITOPYA SISTEM GARANTI

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Arkadaşlar simdi ben birinden itopya siste. alacagım, şimdi fatura o kişinin adına olduğu için garantide sorun yaşar mıyım?

Mmn34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mümin yavaş
Garantide bir sorun yaşamazsın. Para iadesi vs gibi bir durum olursa satın alan arkadaşın hesabına ödeme yapılır.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantide bir sorun yaşamazsın. Para iadesi vs gibi bir durum olursa satın alan arkadaşın hesabına ödeme yapılır.
faturanın adım üstüne olmasına gerek yok yani değil mi

AimMaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Can Gök
Arkadaşlar simdi ben birinden itopya siste. alacagım, şimdi fatura o kişinin adına olduğu için garantide sorun yaşar mıyım?
Garanti durumunda fatura sahibini istiyorlardı diye biliyorum.Arıza durumunda onun bilgilerine para iadesi veya değişim olursa onun adresine gider şeklindeydi.Bence yarın itopyayı ara sor detaylıca öğren satın almadan önce.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti durumunda fatura sahibini istiyorlardı diye biliyorum.Arıza durumunda onun bilgilerine para iadesi veya değişim olursa onun adresine gider şeklindeydi.Bence yarın itopyayı ara sor detaylıca öğren satın almadan önce.
ama 2 . el alıcapım dersem sıkıntı olmaz mı

Mmn34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mümin yavaş
faturanın adım üstüne olmasına gerek yok yani değil mi
Elinde fatura olması yeterli garanti süreci işlemleri için. Ama itopya zaten sıkıntılı bir firma garanti süreçlerinde. Allah düşürmesin.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm

Alacağın sistem özellikleri neydi kankam muhtemelen gördüğüm bi sistemdi ama 7500F + 4060 Ti miydi hatırlamıyorum
İstersen 5600 + 4060 Ti alabilirsin Valo CS oynayacaktın sanırım.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
O paraya sıfır alın kafanız rahat eder. Eğer acelesi yoksa bekle PC hocası veya donanım arşivinden güzel bir sistem alırsın acelesi var ise de şuan 4060 Ti olan güzel bir sistem yine bulursun.

COMMANDERR

80+ Bronze
İtopya benim 3 günlük işlemciyi değiştirmek yerine garantiye gönderdi. Ordan yenisini göndermeyip tamir olup gelirse mahkeme ye vercem mesela . 2-3 güne haber gelir

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
O paraya sıfır alın kafanız rahat eder. Eğer acelesi yoksa bekle PC hocası veya donanım arşivinden güzel bir sistem alırsın acelesi var ise de şuan 4060 Ti olan güzel bir sistem yine bulursun.
hocam onlari almaya imkan yom ki hemen bitiyor site falan cokuyor vs vs.

Top Bottom