Garanti durumunda fatura sahibini istiyorlardı diye biliyorum.Arıza durumunda onun bilgilerine para iadesi veya değişim olursa onun adresine gider şeklindeydi.Bence yarın itopyayı ara sor detaylıca öğren satın almadan önce.Arkadaşlar simdi ben birinden itopya siste. alacagım, şimdi fatura o kişinin adına olduğu için garantide sorun yaşar mıyım?
ama 2 . el alıcapım dersem sıkıntı olmaz mıGaranti durumunda fatura sahibini istiyorlardı diye biliyorum.Arıza durumunda onun bilgilerine para iadesi veya değişim olursa onun adresine gider şeklindeydi.Bence yarın itopyayı ara sor detaylıca öğren satın almadan önce.
Elinde fatura olması yeterli garanti süreci işlemleri için. Ama itopya zaten sıkıntılı bir firma garanti süreçlerinde. Allah düşürmesin.faturanın adım üstüne olmasına gerek yok yani değil mi
Bütçe ne ki? Alabiliyorsanız sıfır alın bence kafanız rahat eder.ama 2 . el alıcapım dersem sıkıntı olmaz mı
O paraya sıfır alın kafanız rahat eder. Eğer acelesi yoksa bekle PC hocası veya donanım arşivinden güzel bir sistem alırsın acelesi var ise de şuan 4060 Ti olan güzel bir sistem yine bulursun.23 bin
hocam onlari almaya imkan yom ki hemen bitiyor site falan cokuyor vs vs.O paraya sıfır alın kafanız rahat eder. Eğer acelesi yoksa bekle PC hocası veya donanım arşivinden güzel bir sistem alırsın acelesi var ise de şuan 4060 Ti olan güzel bir sistem yine bulursun.
para iadesinde de sıkıntı olmuyor , fatura sahibinin adına para iadesi olma gibi bir durum yok yani alabilirsinhocam onlari almaya imkan yom ki hemen bitiyor site falan cokuyor vs vs.