Uzun bir süredir site çökmüyor. Sorun olmaz büyük ihtimal.Saat 20:00'da bir çok kullanıcı siteye giriş yapacak. Önceki DA sistemlerde ne gibi durumlar oluyordu?
Olmaz artık problem. İtopya o işi çözmüş.Saat 20:00'da bir çok kullanıcı siteye giriş yapacak. Önceki DA sistemlerde ne gibi durumlar oluyordu?
Hocam alırken kredi kartı giriyoruz uzun sürüyor direk siteye kayıt ettirmenin yolu yok muOlmaz artık problem. İtopya o işi çözmüş.
Bencede çökmezSaat 20:00'da bir çok kullanıcı siteye giriş yapacak. Önceki DA sistemlerde ne gibi durumlar oluyordu?
Site ayarlarında kayıt sistemi yok.Hocam alırken kredi kartı giriyoruz uzun sürüyor direk siteye kayıt ettirmenin yolu yok mu
öyle bir şey yok ezbere bilecenHocam alırken kredi kartı giriyoruz uzun sürüyor direk siteye kayıt ettirmenin yolu yok mu
Copy paste yapmak biraz zaman kazandırırHocam alırken kredi kartı giriyoruz uzun sürüyor direk siteye kayıt ettirmenin yolu yok mu
Adres kaydidami yok ben hesabimda yapmistim onu secemezmiyimöyle bir şey yok ezbere bilecen![]()
Googleden önceden kaydettiysen sıkıntı olmaz herhalde.Hocam alırken kredi kartı giriyoruz uzun sürüyor direk siteye kayıt ettirmenin yolu yok mu
adresini kaydet öncedenAdres kaydidami yok ben hesabimda yapmistim onu secemezmiyim