Neler Yeni

İtopya stoklar bitti

Lmensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz Arda Yaylacı
İtopyada gezerken birden site yenilendi ve bütün ürünlerin stokları bitti nedenini bilen varsa söyleyebilirmi ?

Birde itopyadan başka güvenilir site varsa söyleyebilirmisiniz ekipman alıcamda (gaming gen tr dışında)

Captain Pricee

80+ Bronze
İtopyada gezerken birden site yenilendi ve bütün ürünlerin stokları bitti nedenini bilen varsa söyleyebilirmi ?

Birde itopyadan başka güvenilir site varsa söyleyebilirmisiniz ekipman alıcamda (gaming gen tr dışında)
gamegaraj sinerji trendyol hepsiburada

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
incehesap, sinerji, teknobiyotik, gamegaraj

Flamesa

80+ Silver
Akakçedeki sitelerde sorun olmuyor. Bütçeniz nedir ekipman tavsiyeside yapabiliriz isterseniz.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
İncehesap, sinerji, gaminggen, gamegaraj, teknobiyotik, itopya, moleculepc, qpbilişim

HoYeon Jung

80+ Gold
Çünkü stok bitmiş nedeni mi var bunun :) Sinerji, gamegaraj, Hepsiburada falan bir sürü var ya. Sadece şunu söyleyeyim, piyasanın gerçekten çok altındaysa o siteden uzak dur.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hangi ürünlerde stok bitti? monitör alacaktım bende 48 tane stok varken sayfayı yenileyince stok bitti yazdı

Lmensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz Arda Yaylacı
Hangi ürünlerde stok bitti? monitör alacaktım bende 48 tane stok varken sayfayı yenileyince stok bitti yazdı
Bütün stoklar bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü stok bitmiş nedeni mi var bunun :) Sinerji, gamegaraj, Hepsiburada falan bir sürü var ya. Sadece şunu söyleyeyim, piyasanın gerçekten çok altındaysa o siteden uzak dur.
Sitedeki bütün stoklar birden aynı anda bitti sence bu normalmi? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler

Squex

80+ Silver
Bütün stoklar bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitedeki bütün stoklar birden aynı anda bitti sence bu normalmi? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler
Aynen sanırsam bir hata oldu çünkü bir ürüne bakıyorum 110 stoğu vardı f5 attım stok tükendi dedi site
edit: geri gelmiş stok

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Aynen sanırsam bir hata oldu çünkü bir ürüne bakıyorum 110 stoğu vardı f5 attım stok tükendi dedi site
edit: geri gelmiş stok
Benim baktığım üründe de stok geldi

Top Bottom