34 inch olunca ne oluyomuş34 inch ALLAH korumuş kral seni
34 inch olunca ne oluyomuş34 inch ALLAH korumuş kral seni
Kasayı değiştirdin değilmi umarım değiştirmişsindir.
inşallah olmaz@yakupblt
Alıntıyı görüntüle
Bak google dan aratınca 10K gösteriyor. İndirimler başladığı gibi girdim ürüne 10K gördüm diye hatırlıyordum. Demekki fiyatını biraz daha indirdiler. Belki de hatalı fiyatlandırma da olabilir inşallah iptal olmaz
17K ya DDR4 İ3 demekki alanlar var arkadaşlar kim dedi o bu hazır sistemi alanın aklını seveyim diye
Kör oluyorsun ona biraz uzaktan bakmak lazım 24 bile bana çok büyük geliyor 34 TV gibi arana mesafe koymak lazım göz sağlığı için.34 inch olunca ne oluyomuş
Akşam 10 da gircek muhtemel 12 13a750 li sistemin linkini atabilirmisin
Akşam 10 da cikicak 12 13 knbandinda olucak diye düşünüyoruma750 li sistemin linkini atabilirmisin
hikaye oyunlarında çok güzel olur bence ama 27 de olabilir bilemedimKör oluyorsun ona biraz uzaktan bakmak lazım 24 bile bana çok büyük geliyor 34 TV gibi arana mesafe koymak lazım göz sağlığı için.
reis yazılımcı abim böyle bir şey arıyordu kod yazarken iyi oluyo o yüzden 1dk bile düşünmedim 2k birde full hd olsa almazdım daKör oluyorsun ona biraz uzaktan bakmak lazım 24 bile bana çok büyük geliyor 34 TV gibi arana mesafe koymak lazım göz sağlığı için.
Ya iş için tabii ki daha güzel olur kral daha büyük görmek işini kolaylaştıracaktır.reis yazılımcı abim böyle bir şey arıyordu kod yazarken iyi oluyo o yüzden 1dk bile düşünmedim 2k birde full hd olsa almazdım da
Şuanda farkettim onu eğerki vaad ettiği hızları veriyorsa güzel bu fiyattaki hiçbir SSD 6000/4000 vermiyor performans olarak hoşkingston hızı 6000/4000 var o kötü mü