🔥İndirim İtopya Yılın Son Efsane Fırsatları Ürün Kataloğu ve Tartışması

rezalet yemin ediyorum bu ,itopya gigabyte rtx 2060 windforce modelini 3000 tl bile satamıyolar ken indirimlerde 4000 tl yapmıslar bide indirim var ayagına rezil herifler

rezalet yemin ediyorum bu ,itopya gigabyte rtx 2060 windforce modelini 3000 TL bile satamıyolar ken indirimlerde 4000 TL yapmıslar bide indirim var ayagına rezil herifler
Kimi kazıklamaya çalışıyorlar anlamadım ki

Her gün itopyaya giren biriyim. Toplama yapacağım için her zaman bakıyorum. İndirim değilde fırsatçılık yapılmış. Çoğu stokta yoktu. Stoğa gelince de zaten internette aynı fiyatlara çoğunu bulduğumuz ürünleri yazmışlar. Hayal kırıklığı.

Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
Adamlar resmen dalga geçiyor bizlerle ben dün tek tek ekran kartı ve işlemcilerin fiyatlarına baktım fiyatlarda hiç indirim yok hatta bazı ürünlerde fiyat artmış bile 1800 tl lik eşyayı 2100 tl den 1900 tl ye düşürmüşler :) resmen komedi

Adamlar resmen dalga geçiyor bizlerle ben dün tek tek ekran kartı ve işlemcilerin fiyatlarına baktım fiyatlarda hiç indirim yok hatta bazı ürünlerde fiyat artmış bile 1800 TL lik eşyayı 2100 TL den 1900 TL ye düşürmüşler :) resmen komedi
Tabi ne olucakti bütün satıcı firmalar böyle onlarda bizim gibi insan akıllılar sonuç olarak zararına mal satarlarmı indirim varmis gibi yapıyorlar onlarda artık bu işin acemisi değil senden benden daha akıllilar

Keşke abdullah hocam başka firmalar ile çalışssa anlaşılsa ya da yoksa bunlar sürekli böyle yapacak nasıl olsa abdullah sistem çıkarıyor müşteri geliyor hiç olmadı 1000 sistem satsak kardır mantığı ile fiyatları yüksek tutuyorlar.

Geri