Bu Muymuş Ayın sistemi ? APOKSDASODOPKASPODOASOKPDOPKAPKODPOKASOPKDPOAKSPDOAMesaj otomatik birleştirildi:
yanlışlıkla yazmadan konuyu açtım adamlar 10 k ya evga 3060 yapmoşlar ben şahsen sistemi beğendim değerli forum üyelerinin de fikirlerini almak isterim
Beynimizin %100`ünü kullanır isek ne olur diye düşünmüşler ve ayın sistemi seçmişlerBu Muymuş Ayın sistemi ? APOKSDASODOPKASPODOASOKPDOPKAPKODPOKASOPKDPOAKSPDOA
Normal sistemi Ayın Sistemi seçmek Kral Hareket
İtopya Boomer
Hangi konuda daha iyi?İyi ama daha iyileri var:
Mastory 5A-RTX3060 - Game Garaj
Mastory 5A-RTX3060 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Mastory 5A-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
RAM çipi daha iyi, PSU da bir tık daha iyi. Kalan parçalar yaklaşık olarak aynı ve 200TL fiyat avantajı da var.Hangi konuda daha iyi?
Hangi anlamda?PSU da bir tık daha iyi
Psu bi tık daha mı iyi güldürme hocam 2 psuda çöpRAM çipi daha iyi, PSU da bir tık daha iyi. Kalan parçalar yaklaşık olarak aynı ve 200TL fiyat avantajı da var.
Sadece sertifika/verimlilik olarak daha iyi. Korumalar ve bileşen kalitesi olarak ikisi de zayıf satılır.Hangi anlamda?
Psu dışında yine de iyi bence.Beynimizin %100`ünü kullanır isek ne olur diye düşünmüşler ve ayın sistemi seçmişler