Neler Yeni

İTOPYADA AYIN SİSTEMİ ÇIKTI !

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İtopyadaki sistem daha iyi bence gamegarajdan. Kasanın güç kaynağı kapağı bile yok. O kasa ne öyle. Güç kaynakları ikiside iyi değil diğer parçalar en azından itopyadaki daha iyi netac ssd yerine wd var. Anakartlar ikiside aynı gibi. Gamegarajdaki sistemin ram iyi sadece Gskill'de o kadar kötü değil yani. Bence itopya alınır.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
İtopyadaki sistem daha iyi bence gamegarajdan. Kasanın güç kaynağı kapağı bile yok. O kasa ne öyle. Güç kaynakları ikiside iyi değil diğer parçalar en azından itopyadaki daha iyi netac ssd yerine wd var. Anakartlar ikiside aynı gibi. Gamegarajdaki sistemin ram iyi sadece Gskill'de o kadar kötü değil yani. Bence itopya alınır.
Başta burdaki gibi bende önyargılıydum fakat sonra alma kararına vardım darboğaz çok büyük bir problem değil zaten gsyncli monitör alıcam sabitlenicek FPS oyüzden almak istedim

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Ben mastoryide itopyadaki sistemide sevmedim sırf 3060 olsun diye yapılmış gibi kalan parçalar 3060 a yakışacak en giriş parçalar. İkisininde bir tek iyi yanları var itopyadaki ssd güzel gamegarajdaki ram güzel onun dışında ikiside bana aynı gibi gözüküyor. E tabi gamegarajdaki daha mantıklı çünkü çok benzer özellikler ve 200TL daha ucuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron
Top Bottom