Neler Yeni

İtopya'dan aldığım monitor hasarlı çıktı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dün konusunu açtığım monitor hasarı hakkında konuşmak istiyorum, itopya müşteri hizmetlerini aradım monitor bana geldiğinde hasarlı olduğunu söyledim bu konuda iade yada değişim istedim kendilerini şöyle dedi; bize mailden fotoları atın biz karar veririz. Arkadaşlar ne demek oluyor mu anlamadım ne demek karar veririz sonrasında kadın tutanak tutturdunuz mu diyor bende diyorum hanımefendi kutuda hasar yoktu hasarı da hissedemem zaten yani kadının konuşması hiç iç açıcı değildi elimde kalacak gibi hissettim sizce ne olur arkadaşlar
Screenshot_20211129_202427.jpg

Fotoyuda bırakıyorum

Logithx

80+ Bronze
Alıyorsun itopya'ya geri kargoluyorsun iade yada değişim olarak hangisini istiyorsan baktın işi yokuşa sürüyorlar tüketici hakem heyetine başvuruyorsun..

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıyorsun itopya'ya geri kargoluyorsun iade yada değişim olarak hangisini istiyorsan baktın işi yokuşa sürüyorlar tüketici hakem heyetine başvuruyorsun..
Dediler ki geri iade olarak göndermeyin bize mailden fotolar atın ona göre yönlendirelim

PixDraw

80+ Bronze
Dün konusunu açtığım monitor hasarı hakkında konuşmak istiyorum, itopya müşteri hizmetlerini aradım monitor bana geldiğinde hasarlı olduğunu söyledim bu konuda iade yada değişim istedim kendilerini şöyle dedi; bize mailden fotoları atın biz karar veririz. Arkadaşlar ne demek oluyor mu anlamadım ne demek karar veririz sonrasında kadın tutanak tutturdunuz mu diyor bende diyorum hanımefendi kutuda hasar yoktu hasarı da hissedemem zaten yani kadının konuşması hiç iç açıcı değildi elimde kalacak gibi hissettim sizce ne olur arkadaşlar Alıntıyı görüntüle
Fotoyuda bırakıyorum
Geçmiş olsun itopyadan monitör almayı pek önermem, alıp sıkıntı yaşayan çok gördüm işi yüksek ihtimal yokuşa sürecekler şansınız bol olsun.
Ürün kesin AOC c24g falandır zamanında az süründürmemişti.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Dediler ki geri iade olarak göndermeyin bize mailden fotolar atın ona göre yönlendirelim
yokuşa süreceklerini zannetmiyorum, birkaç hafta önce monitörle ilgili bi problem yaşadı arkadaşım, attı fotoğrafları sonrasında eskisi alınıp yenisi verildi, ama keşke önceki konuda arkadaşın dediği gibi iade etseymişsin memnun kalmadım diyerekten

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
yokuşa süreceklerini zannetmiyorum, birkaç hafta önce monitörle ilgili bi problem yaşadı arkadaşım, attı fotoğrafları sonrasında eskisi alınıp yenisi verildi, ama keşke önceki konuda arkadaşın dediği gibi iade etseymişsin memnun kalmadım diyerekten
Kontrol falan ediyorlarmış hem çok ucuza aldım değişim olmasını istiyorum şu an fiyatı 2200 TL aldığımda 1400 tlydi

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Kontrol falan ediyorlarmış hem çok ucuza aldım değişim olmasını istiyorum şu an fiyatı 2200 TL aldığımda 1400 tlydi
değişim istiyorsan ugrastırıyorlar işte böyle
ama iadeyi kabul etmeme gibi bi durum yok en kötü tüketici hakem heyetine taşırsın durumu

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
değişim istiyorsan ugrastırıyorlar işte böyle
ama iadeyi kabul etmeme gibi bi durum yok en kötü tüketici hakem heyetine taşırsın durumu
En iyisi Amazon itopya fasa fiso monitor konusunda Samsung curved monitor almıştım amazondan adamlar 3 ay geçmesine rağmen isterseniz iade alabiliriz diyordu

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
En iyisi Amazon itopya fasa fiso monitor konusunda Samsung curved monitor almıştım amazondan adamlar 3 ay geçmesine rağmen isterseniz iade alabiliriz diyordu
bu tamamen şans işi, sadece amazonda güzel ürün şansımız diğer sitelere göre daha fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom