Neler Yeni

İtopya'dan alınan hazır sistemin SSD'sini garantiye göndermek

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar İtopya'dan aldığım hazır sistemin SSD'sini garantiye göndermek istiyorum. Test yaparken SSD'nin sıcaklığı 75 dereceye kadar çıktığını gördüm boşta ise 50-55 derece çalışıyor. Okuma yazma hızı testi yaptığımda sonuçlar bazen düşük bazen yüksek gösteriyor. Sağlığı da bayağı düşmüş bu değerler ile garantiye göndersem değişim yaparlar mı?
Anakartım ASUS Prime B450M-K.

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks
Arkadaşlar İtopya'dan aldığım hazır sistemin SSD'sini garantiye göndermek istiyorum. Test yaparken SSD'nin sıcaklığı 75 dereceye kadar çıktığını gördüm boşta ise 50-55 derece çalışıyor. Okuma yazma hızı testi yaptığımda sonuçlar bazen düşük bazen yüksek gösteriyor. Sağlığı da bayağı düşmüş bu değerler ile garantiye göndersem değişim yaparlar mı?
bence bi garantiyi ara sor

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Servise gönderilir servis gerekli testleri yapar ona göre değişim veya para iadesi hangisini isterseniz o yapılır. Bende göndermiştim SSD'mi servise gitti değişim yapıldı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kontrolleri sağladıktan sonra sorun varsa yapmaları gerek, yaparlar.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vektron Elektriğe mi göndermeliyim yoksa İtopya ya mı?
İtopya nın müşteri memnuniyeti kötü diye duymuştum

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İstediğine gönderebilirsin ama distribütöre gönderirsen değişim veya iade olacaksa yine satıcıya yönlendirecekler. İtopya'ya göndermek daha iyi olur.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğine gönderebilirsin ama distribütöre gönderirsen değişim veya iade olacaksa yine satıcıya yönlendirecekler. İtopya'ya göndermek daha iyi olur.
Teşekkürler itopyayı arayayım göndereyim o zaman değişim yaparlar mı acaba bu değerler ile boşuna beklemeyeyim 1 ay

muskA

80+ Silver
Su 630 kokusu alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom