Neler Yeni

İtopya'dan gelen kusurlu ürün kutusu (49 TL'lik Philips Mouse)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Geçtiğimiz günlerde forum içerisinde şöyle bir konu açmıştım;
-- https://forum.donanimarsivi.com/konu/philips-g403-rainbow-mouse-49-TL.427765/

Kampanyasını paylaştığım üründen @itopya.com 'dan ben de 1 adet satın almıştım ve ürün biraz önce geldi.

Gelen ürünün kutusunda çok fazla toz, kir, çeşitli izler mevcut.
Aynı zamanda alt ve üst kısımlardaki her 2 güvenlik etiketinde de tırnak izleri mevcut.
Üst taraftaki güvenlik etiketi, alttakine kıyasla tam olarak kapalı değil.
Aynı zamanda "garanti belgesi" olduğunu düşündüğüm kağıtlar kutunun altından sonradan sıkıştırılmış.
Ön tarafta da daha önceden yapışmış bir kağıdın izleri ve çok sayıda leke mevcut.
Ayrıca kutunun içerisinde mouse ile birlikte farklı parçalar da sallanıyor.
Bayağı tıkır tıkır sesler geliyor.

@itopya.com müşteri hizmetlerini aradım, [email protected] adresine mail göndermemi istediler.
Detaylı görseller ve açıklama ile belirtilen adrese mail yolladım, bana [email protected] adlı mailden "iletilemedi" maili gelmiş.
Görsellerin boyutlarını küçülterek yeniden mail yolladım, gelişmeler olursa aktarırım.

Daha önceden itopya üzerinden bir çok kişinin ürün almasına vesile oldum ve bu ürünlerin toplam tutarı 30.000 TL'yi geçiyordur.
Bugüne kadar hiç sorun çıkmamıştı ama 50 TL'lik mouse aldığımız için mi bu kadar özensiz ve 2. el gibi duran bir ürün gönderdiler bilemiyorum.
Bu durum pek hoş olmadı.

Açtığım indirim konusunu görüp ürün alan kaç kişi var bilmiyorum ama umarım onlar da benzer sıkıntılar yaşamazlar.
Gelen ürünler ile ilgili geri dönüşleri buradan paylaşırsanız sevinirim.
İyi forumlar.

20210810_140735-crop.jpg
20210810_140855.jpg

20210810_141802-crop.jpg
20210810_141105.jpg

20210810_141154-crop.jpg
20210810_141233-crop.jpg

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutuyu açmamışsınız lakin üründe sorun yok ise ben olsam kullanırdım çünkü 50TL baya iyi.
50 TL'yi bu tarz pis bir ürün almak için ödemedim.
Kutusu temiz, hiç açılmamış, sıfır ürün için 50 TL ödedim.
Bana teslim edilmesi gereken ürün de bu şekilde olmalıydı.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
50 TL'yi bu tarz pis bir ürün almak için ödemedim.
Kutusu temiz, hiç açılmamış, sıfır ürün için 50 TL ödedim.
Bana teslim edilmesi gereken ürün de bu şekilde olmalıydı.
Şahsen İtopya gibi bir firmaya hiç yakıştıramadım.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
İtopya çok güzel firma kral firma ama bazen böyle gereksiz şeyler yapıyor anlam veremiyorum. 50tllik ürün için kendini kirletmene ihtiyacın var mı be kral?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kesinlikle katılıyorum, bu nasıl bir rezilliktir. İsterse 1 liralık ürün al. Bunu doğru düzgün teslim etmek zorundalar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer kanıtlayıp dava edebilirseniz itopya sıkıntıya girebilir
Açıkçası 50 TL'lik bir ürün için mahkemelik duruma geleceğimizi sanmıyorum.
Büyük ihtimalle birebir ürün değişimi yapılır.

Zaten ürün daha yeni geldi,
Teslim aldıktan sonraki 14 günlük yasal iade hakkım duruyor.

Ama mağduriyet gibi bir durum olursa, gerekli yerlere bildiririz.
Ondan yana da sıkıntı yok, hazır pandemi de varken boş zamanımız çok. :kappa:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Benim hipotezim geçerli ,firmalar iade edilmiş açılmış ürünleri satıyorlar ve bunu da belirtmiyorlar satarken .
Normalde direk satılmaz kontrol edildikten sonra tekrar paketleme işlemi yapılır diye biliyorum lakin İtopya,Incehesap gibi firmalar iade gelen ürüne bakıyorlar, bi sorunu yoksa hop etiketi tekrar yapıştır satışa tekrar sun .

Zamanında iki firmadan da alışveriş yaptım bu ve benzeri durumlar yaşadım .

Bknz :Örnek vereyim mesela 2020 yazında monitor aldım ve elime kırık şekilde ulaştı ,buraya kadar sorun yok ama asıl problem (affınıza sığınarak söyleyeyim) monitörün ayak kısmında burun pisliği mevcuttu .Yani firmaların bu tarz işlere rahatlıkla girdiğini düşüyorum bunun sebebi de ürünleri alan kişiler hem küçük yaşta hem de internetten aldıkları için heyecan ile çok da önemsemiyorlar bu durumu daha sonrasında da ürün eğer problemsiz ise açıp kullanıyorlar .Şikayet ederseniz fark edersiniz, direk kabul ederler bu durumu ,hiç demezler sizden kaynaklı filan diye çünkü durumun gayet farkındalar.

Ek olarak da ekleyeyim Pandemi döneminde bu tarz şeyler rezilliktir.

ExploiT

80+ Bronze
Geçtiğimiz günlerde forum içerisinde şöyle bir konu açmıştım;
-- https://forum.donanimarsivi.com/konu/philips-g403-rainbow-mouse-49-TL.427765/

Kampanyasını paylaştığım üründen @itopya.com 'dan ben de 1 adet satın almıştım ve ürün biraz önce geldi.

Gelen ürünün kutusunda çok fazla toz, kir, çeşitli izler mevcut.
Aynı zamanda alt ve üst kısımlardaki her 2 güvenlik etiketinde de tırnak izleri mevcut.
Üst taraftaki güvenlik etiketi, alttakine kıyasla tam olarak kapalı değil.
Aynı zamanda "garanti belgesi" olduğunu düşündüğüm kağıtlar kutunun altından sonradan sıkıştırılmış.
Ön tarafta da daha önceden yapışmış bir kağıdın izleri ve çok sayıda leke mevcut.
Ayrıca kutunun içerisinde mouse ile birlikte farklı parçalar da sallanıyor.
Bayağı tıkır tıkır sesler geliyor.

@itopya.com müşteri hizmetlerini aradım, [email protected] adresine mail göndermemi istediler.
Detaylı görseller ve açıklama ile belirtilen adrese mail yolladım, bana [email protected] adlı mailden "iletilemedi" maili gelmiş.
Görsellerin boyutlarını küçülterek yeniden mail yolladım, gelişmeler olursa aktarırım.

Daha önceden itopya üzerinden bir çok kişinin ürün almasına vesile oldum ve bu ürünlerin toplam tutarı 30.000 TL'yi geçiyordur.
Bugüne kadar hiç sorun çıkmamıştı ama 50 TL'lik mouse aldığımız için mi bu kadar özensiz ve 2. el gibi duran bir ürün gönderdiler bilemiyorum.
Bu durum pek hoş olmadı.

Açtığım indirim konusunu görüp ürün alan kaç kişi var bilmiyorum ama umarım onlar da benzer sıkıntılar yaşamazlar.
Gelen ürünler ile ilgili geri dönüşleri buradan paylaşırsanız sevinirim.
İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun bu bir ilk değil sonuncu olacağını da sanmıyorum. Umarım gerekli telafiyi yaparlar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,223
Üyeler
160,994
Son üye