Neler Yeni

itopyadan hazır sistem alcam işlemci soğutucusu gelirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail talha ünal
İtopyadan hazır sistem alcam ilemcisi ryzen 5 5600 ama ben ryzen 5 5600x olarak değiştircem ama değiştireceğim işlemci tray işlemci olduğu için fanlı gelmez diye bir şüpeye düştüm yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler
sistem

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Fanlı gelir ama kutusu olmaz. Yalnız sistemin fiyat avantajı yok hatta pahalı. Daha geçen hafta 19.000 TL'ye satılıyordu muadili.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Tray bir işlemci olsa da sistemle beraber stok fan veriyorlar hocam içiniz rahat olsun

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Aboo bide 3060'mış almanı kesinlikle önermem.

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
AhmetYSF
İtopyadan hazır sistem alcam ilemcisi ryzen 5 5600 ama ben ryzen 5 5600x olarak değiştircem ama değiştireceğim işlemci tray işlemci olduğu için fanlı gelmez diye bir şüpeye düştüm yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler
sistem
Sadece beyaz sistem diye bu sistemi almak mantıklı değil kasada power booster iyi midir? bilmem ama daha iyisi var bu fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail talha ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
SEFA KAYA
Aceleniz yoksa beklemeniz de faydası var. Bu fiyatlara daha iyisini bulursunuz. Önümüz Kasım ayı nasıl olsa indirim olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aceleniz yoksa beklemeniz de faydası var. Bu fiyatlara daha iyisini bulursunuz. Önümüz Kasım ayı nasıl olsa indirim olur

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
ne önerirsiniz hocan

ben çok anlamıyorum arkadaşıma sordum bunu önerdi sizin önerileriniz nelerdir 30 k ya kadar çıkabilirm en fazla
Günün ilerleyen saatlerinde unutmassam ömeri yaparım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,654
Üyeler
159,376
Son üye
OusFury
Top Bottom