C Codaman 80+ Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 44 29 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 White Ravens yazmış: Bana "şikayetinizi bir kağıda detaylı olarak yazıp ürün ile beraber kargolayın" gibi saçma bir karşılık verdiler. Yollamadım, kutusunu da hâlâ açmadım. Yatıyor öyle. Devamı için tıklayın... Çok saçma bir talep. Uğraştırıyorlar işte.
White Ravens yazmış: Bana "şikayetinizi bir kağıda detaylı olarak yazıp ürün ile beraber kargolayın" gibi saçma bir karşılık verdiler. Yollamadım, kutusunu da hâlâ açmadım. Yatıyor öyle. Devamı için tıklayın... Çok saçma bir talep. Uğraştırıyorlar işte.
Evren avcı 80+ Silver Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2,072 Dahası Reaksiyon skoru 1,282 İsim Evren avcı 29 Ağustos 2021 #15 indirimden 1 kere yararlanabildiğinden eski fiyatına dönüyor çok normal bir şey.
C Codaman 80+ Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 44 29 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Evren avcı yazmış: indirimden 1 kere yararlanabildiğinden eski fiyatına dönüyor çok normal bir şey. Devamı için tıklayın... Sonradan fark ettim ustam, yazdım zaten.
Evren avcı yazmış: indirimden 1 kere yararlanabildiğinden eski fiyatına dönüyor çok normal bir şey. Devamı için tıklayın... Sonradan fark ettim ustam, yazdım zaten.