Arkadaşlar iyi geceler. 03.30 saatleri civarında itopya'dan ssd aldım. Almadan önce baya bir araştırma yaptım. Kingston a2000 ile kıyaslamalarına rast geldim bu forumda. Millet hep sx8100 al dedi. Ben de karar kıldım ve itopya'da denk geldim. 480 TL. Sene başında bile 500 + fiyatlara almışlar ben kaçırmayayım dedim.
Kart bilgilerini girdim ürünü satın aldım ve ürün sayfasını yeniledim. Bir de ne göreyim ürünün fiyatı 761 TL olmuş. Yani diğer sitelere aşağı yukarı benzer fiyata girmiş. Son ürünü, son dk'larda ben kaptım yani. Kısacası saatli verilen bir indirim süresi vardı, ondan önce ürünler satıldı ki fiyat normale döndü.
Her neyse aklıma bir şüphe düştü tabi benim. Belli saat aralığında indirimde diye satılan ve kota bittikten sonra satılan bu ürünler acaba sıkıntılı mıdır ki bu tarz bir kampanya falan yapıyorlar. Yoksa ben mi gereksiz evham yaptım?
Kullandığım anakart: Asus Tuf B450 Pro Gaming
----------------------------
04.03 itibarıyla gene baktım. Yine aynı fiyat olmuş. Alacakların bilgisine...
-------------------------
Son düzenleme, olayı şimdi anladım. üyelik ile bir tane alabiliyoruz. Yani kampanyadan bir sefer faydalanabiliyoruz. İkinci sefere 761 TL den alabiliyoruz.
Üyelikten çıkış yapıp tekrar giriş yapınca fark ettim.
Kart bilgilerini girdim ürünü satın aldım ve ürün sayfasını yeniledim. Bir de ne göreyim ürünün fiyatı 761 TL olmuş. Yani diğer sitelere aşağı yukarı benzer fiyata girmiş. Son ürünü, son dk'larda ben kaptım yani. Kısacası saatli verilen bir indirim süresi vardı, ondan önce ürünler satıldı ki fiyat normale döndü.
Her neyse aklıma bir şüphe düştü tabi benim. Belli saat aralığında indirimde diye satılan ve kota bittikten sonra satılan bu ürünler acaba sıkıntılı mıdır ki bu tarz bir kampanya falan yapıyorlar. Yoksa ben mi gereksiz evham yaptım?
Kullandığım anakart: Asus Tuf B450 Pro Gaming
----------------------------
04.03 itibarıyla gene baktım. Yine aynı fiyat olmuş. Alacakların bilgisine...
-------------------------
Son düzenleme, olayı şimdi anladım. üyelik ile bir tane alabiliyoruz. Yani kampanyadan bir sefer faydalanabiliyoruz. İkinci sefere 761 TL den alabiliyoruz.
Üyelikten çıkış yapıp tekrar giriş yapınca fark ettim.
Son düzenleme: