Neler Yeni

İtopya'dan İndirim ile Aldığım SSD İndirimde Olduğu İçin Sıkıntılı Olabilir mi?

Codaman

80+
Arkadaşlar iyi geceler. 03.30 saatleri civarında itopya'dan ssd aldım. Almadan önce baya bir araştırma yaptım. Kingston a2000 ile kıyaslamalarına rast geldim bu forumda. Millet hep sx8100 al dedi. Ben de karar kıldım ve itopya'da denk geldim. 480 TL. Sene başında bile 500 + fiyatlara almışlar ben kaçırmayayım dedim.
Kart bilgilerini girdim ürünü satın aldım ve ürün sayfasını yeniledim. Bir de ne göreyim ürünün fiyatı 761 TL olmuş. Yani diğer sitelere aşağı yukarı benzer fiyata girmiş. Son ürünü, son dk'larda ben kaptım yani. Kısacası saatli verilen bir indirim süresi vardı, ondan önce ürünler satıldı ki fiyat normale döndü.
Her neyse aklıma bir şüphe düştü tabi benim. Belli saat aralığında indirimde diye satılan ve kota bittikten sonra satılan bu ürünler acaba sıkıntılı mıdır ki bu tarz bir kampanya falan yapıyorlar. Yoksa ben mi gereksiz evham yaptım?

Kullandığım anakart: Asus Tuf B450 Pro Gaming
----------------------------

04.03 itibarıyla gene baktım. Yine aynı fiyat olmuş. Alacakların bilgisine...
-------------------------

Son düzenleme, olayı şimdi anladım. üyelik ile bir tane alabiliyoruz. Yani kampanyadan bir sefer faydalanabiliyoruz. İkinci sefere 761 TL den alabiliyoruz.
Üyelikten çıkış yapıp tekrar giriş yapınca fark ettim.

Son düzenleme:

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
SSD veya HDD nin çalışma süresini gösteren programlar var. Kullanılmış ise anlaşılabilir.

Hard Disk Sentienl örneğin;

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bu ürünler acaba sıkıntılı mıdır ki bu tarz bir kampanya falan yapıyorlar
Son dönemlerde itopya'dan kampanyalı 2 farklı ürün siparişi verdim.
İkisi de hasarlı/kusurlu geldi. Ürünü açarken videoya falan al, garanti olsun.

Codaman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı. Telefon alırken aynısını yapmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD veya HDD nin çalışma süresini gösteren programlar var. Kullanılmış ise anlaşılabilir.

Hard Disk Sentienl örneğin;

Alıntıyı görüntüle
Zahmet ettiniz sağ olun var olun.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bana da sağolsunlar V1 diye V2 ekran kartı gönderdiler. :) Pardon onu gönderen İncehesaptı. Uykusuzluktan İtopyayı İncehesap olarak algıladım. :D

Codaman

80+
"Hayırlı olsun" demiş :D.
Doğru ya gece vakti aklıma gelmedi :D

Bana da sağolsunlar V1 diye V2 ekran kartı gönderdiler. :) Pardon onu gönderen İncehesaptı. Uykusuzluktan İtopyayı İncehesap olarak algıladım. :D
Yanlış gönderimler her firmada olabilir, bilerek aldatma olmadığı takdirde. Geri almada değişmede bir sıkıntı yaşatıyorsa asıl hile hurda budur. Hepsiburda çok yapardı onu. Ordan ürün almıyorum bu sebeple.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Doğru ya gece vakti aklıma gelmedi :D

Yanlış gönderimler her firmada olabilir, bilerek aldatma olmadığı takdirde. Geri almada değişmede bir sıkıntı yaşatıyorsa asıl hile hurda budur. Hepsiburda çok yapardı onu. Ordan ürün almıyorum bu sebeple.
Ben mouse almıştım, savaştan çıkmış gibi ürün göndermişlerdi.
İade için de saçma şeyler talep etiler, uğraşmak istemedim.

Arkadaşa da kulaklık + stand aldık, stand hasarlı çıktı.
Onun da konusunu açacağım yakın zamanda.

Codaman

80+
Ben mouse almıştım, savaştan çıkmış gibi ürün göndermişlerdi.
İade için de saçma şeyler talep etiler, uğraşmak istemedim.

Arkadaşa da kulaklık + stand aldık, stand hasarlı çıktı.
Onun da konusunu açacağım yakın zamanda.
Aslında 14 günlük süre içinde herhangi bir gerekçe göstermeden iade etmek kanunen hakkımız. Burda g.tü sağa sola atmalarının hiç bir dayanağı ve çıkar noktası yok. Firmalar, biraz itiraz edersek müşteri vazgeçer kafasında sanırsam.
İade edilmeyecek ürünler belli, edilecekler de belli. Edileceklerin hangi şartlarda edilecekleri de belli.

Hiç olmadı tüketici mahkemesine gider, olanı güzelce izah eder çıkarım. Müşteri haklıysa müşteri lehine karar veriyorlar.

Ek olarak dediğim gibi ürünler hatalı, arızalı vs çıkabilir. Önemli olan firmanın müşteri memnuniyetini düşünerek uğraştırmadan sorunu çözmesi. Demiyoruz ki benim kırdığım ürünü geri al. Kırık gelen ürünü beni uğraştırmadan geri al diyoruz. Asıl nokta burası.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aslında 14 günlük süre içinde herhangi bir gerekçe göstermeden iade etmek kanunen hakkımız. Burda g.tü sağa sola atmalarının hiç bir dayanağı ve çıkar noktası yok. Firmalar, biraz itiraz edersek müşteri vazgeçer kafasında sanırsam.
İade edilmeyecek ürünler belli, edilecekler de belli. Edileceklerin hangi şartlarda edilecekleri de belli.

Hiç olmadı tüketici mahkemesine gider, olanı güzelce izah eder çıkarım. Müşteri haklıysa müşteri lehine karar veriyorlar.

Ek olarak dediğim gibi ürünler hatalı, arızalı vs çıkabilir. Önemli olan firmanın müşteri memnuniyetini düşünerek uğraştırmadan sorunu çözmesi. Demiyoruz ki benim kırdığım ürünü geri al. Kırık gelen ürünü beni uğraştırmadan geri al diyoruz. Asıl nokta burası.
Bana "şikayetinizi bir kağıda detaylı olarak yazıp ürün ile beraber kargolayın" gibi saçma bir karşılık verdiler.
Yollamadım, kutusunu da hâlâ açmadım. Yatıyor öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom