Neler Yeni

İtopyadan kargo eksik geldi yardım edebilirminiz.

hate811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Sezgin
Arkadaşlar da sistem 3 ü sipariş etmiştim ben işteyken kargo gelmiş evden almışlar. 1 tane kasa kutusu var kasa kurulu içinde ekran kartı yok. Başka herhangi kutu vs hiçbirşey yok. Benim bildiğim ürünlerin kutularını garanti belgeleriylede yollamaları lazım. Ekran kartımda yok. Bilgisi olan varmı ekran kartı ve kutular ayrı kargoyla falan mı geliyor itopyada ? müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum yarım saattir. Ups kargosuda açmıyor telefonları.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Arkadaşlar da sistem 3 ü sipariş etmiştim ben işteyken kargo gelmiş evden almışlar. 1 tane kasa kutusu var kasa kurulu içinde ekran kartı yok. Başka herhangi kutu vs hiçbirşey yok. Benim bildiğim ürünlerin kutularını garanti belgeleriylede yollamaları lazım. Ekran kartımda yok. Bilgisi olan varmı ekran kartı ve kutular ayrı kargoyla falan mı geliyor itopyada ? müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum yarım saattir. Ups kargosuda açmıyor telefonları.
Ekran kartı nasıl olmaz ya :D

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Belki iki kutu ayrı ayrı kargolamışlardır. O yüzden araç dolduğu için teslimata çıkarmamış olabilir ler. Bir ara bence kargoyu.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hocam 2 kutu şeklinde geliyor benim bildiğim forumda kargoları gelen arkadaşların 2 kutu şeklinde idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hee yanen komiğim bi sıkıntınmı var ?
Senin bir sıkıntın var heralde

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Şu videoyu 3:10 dan itibaren izleyin anlatıyolar kutular farklı günde gelebilir diye.

hate811

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Sezgin
Küçük kardeşim vardı evde kutuyu bırakıp gitmişler imza falanda almamışlar hiçbir belge kağıt vs. bir şey bırakmamışlar. İtopya müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum yarım saattir. Ups kargosuda telefonları açmıyor. Ne yapmam gerekiyor şuan neden olmuş olabilir kargocumu hata yaptı acaba. Ups kargosu iyi diye biliyordum

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
genelde iki kutuyu birşelirip yada bantlayıp tek kargo kodu oluşturuyorlar bildiğiniz gibi ekran kartı zarar vermemesi acısından kendi kutusunda muafaza edilerek gönderiyor ve diğer ürün kutularıda birlikte 2. kutuyu oluşturuyor bence sorununuz direk kargo ile çözmeye çalışın baktınız yanıt gelmiyor itopya mail yoluyla ulaşmaya çalışın daha hızlı çözüm alırsınız

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Küçük kardeşim vardı evde kutuyu bırakıp gitmişler imza falanda almamışlar hiçbir belge kağıt vs. bir şey bırakmamışlar. İtopya müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum yarım saattir. Ups kargosuda telefonları açmıyor. Ne yapmam gerekiyor şuan neden olmuş olabilir kargocumu hata yaptı acaba. Ups kargosu iyi diye biliyordum
2 kutu şeklinde gonderim yapıyorlar 2.kutu eve gelmemiştir veya sonra getirceklerdir ups arayıp kargo numarasından sordur hocam sen bir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,159
Üyeler
165,131
Son üye
explorere
Top Bottom