İtopyadan teknoking 2 satın aldım muhtemelen pazartesi kargoyu teslim alıcam sorum şu; son 1 ayda itopyadan hazır sistem alanlar bios uptadei yapılmıl ve ram mhz leri ayarlanmış bir şekilde mi geliyor? (freedos geldiğini biliyorum)
BIOS güncellemesi yapılmış geliyor sanırım. RAM MHz'leri bazen unutulabiliyor.İtopyadan teknoking 2 satın aldım muhtemelen pazartesi kargoyu teslim alıcam sorum şu; son 1 ayda itopyadan hazır sistem alanlar bios uptadei yapılmıl ve RAM mhz leri ayarlanmış bir şekilde mi geliyor? (freedos geldiğini biliyorum)
Daha gelmedi 23 mayıs (sokağa çıkma yasağı) cumartesi günü saat 15:00 civarı satın aldım 29 mayıs cuma saat 19:00 civarı kargoya verildi mailini aldım yani 3 iş gününde vermişler. Tahminim pazartesi gelir en geç salı gelmesi lazım yoksa ups hızlı bir firma dememBIOS güncellemesi yapılmış geliyor sanırım. RAM MHz'leri bazen unutulabiliyor.
Bir de sorum olacaktı. Sistem gelmesi kaç gün sürdü?
26 sinda verdim sipariş teknoking 2 ydi benimde henuz kargo asamasinda değil benimDaha gelmedi 23 mayıs (sokağa çıkma yasağı) cumartesi günü saat 15:00 civarı satın aldım 29 mayıs cuma saat 19:00 civarı kargoya verildi mailini aldım yani 3 iş gününde vermişler. Tahminim pazartesi gelir en geç salı gelmesi lazım yoksa ups hızlı bir firma demem
İlk 100 kişiye de girdim msı ekran kartı tutacağı da yazılıydı siparişimde büyük ihtimalle teknoking2 yi alanları 2 kısma böldüler teslim için ben ilk gruba girdim anladığım kadarıyla 2. Grubun sistemleri de cuma gününe teslim edilir diye düşünüyorumBIOS güncellemesi yapılmış geliyor sanırım. RAM MHz'leri bazen unutulabiliyor.
Bir de sorum olacaktı. Sistem gelmesi kaç gün sürdü?
Evet o bilgiyi aldım müşteri hizmetlerinden. En geç 5 Haziran Cuma günü kargoya verileceği söylendi.İlk 100 kişiye de girdim msı ekran kartı tutacağı da yazılıydı siparişimde büyük ihtimalle teknoking2 yi alanları 2 kısma böldüler teslim için ben ilk gruba girdim anladığım kadarıyla 2. Grubun sistemleri de cuma gününe teslim edilir diye düşünüyorum
Çok teşekkürler umarım sizin de sisteminizde en ufak bir sorun çıkmazEvet o bilgiyi aldım müşteri hizmetlerinden. En geç 5 Haziran Cuma günü kargoya verileceği söylendi.
Size de şimdiden hayırlı olsun. Umarım bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz. Bol FPS'ler dilerim.
Evet daha önce hiç bios güncellemedim ilk defa sıfır bir sistem kurucam gelince de neler yaptığımı anlatmaya çalışırım kafamda sırasıyla bir usb ye windowsun orjinal sitesinden win kurmak var sistem gelince ilk ramleri kontrol edicem (bios uptade ile ilgili bilgim yok araştırıcam) sonra Windows kurulumunu uefi formatında yapıcam burası önemli bu format tavsiye ediliyor sonra anakart ekran kartı driverları güncelliycem bir kaç performans testi yaparım işlemci ekran kartı ssd vs. Bu süreçleri allahın izniyle temiz atlatırsam 1 tb hd de ekleyip kasaya 10 sene daha dokunmam planım buSistem geldiği zaman konuyu güncel tutar mısın BİOS güncellemesi ile alakalı, bende 25 inde sipariş vermiştim merak ediyorum güncel gelip gelmediğini. O işi nasıl halledicez aklım orada
İki gruba ayırmışlar galiba siparişleri sizin ki sonraki gönderime düşmüş umarım en kısa sürede teslim alırsınız26 sinda verdim sipariş teknoking 2 ydi benimde henuz kargo asamasinda değil benim
Ürünün geldiğinde ilk izlenimlerini forum acar misinn rehber olarak fazlasiyla bu site de alan var ben dahil yararlı olucaktirDaha gelmedi 23 mayıs (sokağa çıkma yasağı) cumartesi günü saat 15:00 civarı satın aldım 29 mayıs cuma saat 19:00 civarı kargoya verildi mailini aldım yani 3 iş gününde vermişler. Tahminim pazartesi gelir en geç salı gelmesi lazım yoksa ups hızlı bir firma demem
Denerim daha bilgili kişiler var forumda mesela gizemss o da satın aldı teknoking 2 yi ben de ondan böyle bir şey istemiştim az çok bilgim var ama ilk defa yapacağım için yanlış yönlendirmek de istememÜrünün geldiğinde ilk izlenimlerini forum acar misinn rehber olarak fazlasiyla bu site de alan var ben dahil yararlı olucaktir