Neler Yeni

itopyanın kargomu gönderememe sorunsalı

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
feridun bakan
aynı dk içinde (pazar günü) itopya ve teknobiyotikten sipariş verdim. teknobiyotik kargom bugün 16:13te elime ulaşırken İTOPYA KARGOMU vermemiş bile. arıyorum 2-3 iş günü diye sisteme yazmışız diyor (yazmıyor). arkadaşım, stoklarında olan bir ürünü göndermek de 3 gününü almamalı. umarım yarın zahmet edip gönderir üstelik kargo ÜCRETİNİ DE BENDEN ALDI :) ortalama kaç günde gönderiyor itopya?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İtopyanın kargosu biraz sıkıntılı.
Bazısına 2 günde geliyor bazısına 2 haftada

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TeknoBiyotik ile ITopya'nın satış rakamları aynı mıymış :)?

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
feridun bakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TeknoBiyotik ile ITopya'nın satış rakamları aynı mıymış :)?
satışla alakalı olmamalı. aynı hizmeti sunması gerekiyor. mesela teknobiyotık 5 malzemeyi 1 elemanla satıyorsa, itopya 100 malzeme için 20 eleman çalıştırmalı. kısaca bu düşündüğün tüketicinin acizliği. ben şahsen eşşek gibi beklemeyi sevmeyen biriyim, parasını verdiysem hizmetimi isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bölge şanssızlığı diyelim
Ben evden çıkıyorum 15dkda itopyadayım
çok şanslısın, parayı sana gönderseydim keşke, p.tesi elimde olurdu ürünler :)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
satışla alakalı olmamalı. aynı hizmeti sunması gerekiyor. mesela teknobiyotık 5 malzemeyi 1 elemanla satıyorsa, itopya 100 malzeme için 20 eleman çalıştırmalı. kısaca bu düşündüğün tüketicinin acizliği. ben şahsen eşşek gibi beklemeyi sevmeyen biriyim, parasını verdiysem hizmetimi isterim.
Ne yazık ki sadece çalışanla olup bitecek bir şey değil bu. Kargo firmaları gönderi sınırı koyuyor, yani günlük 100 sipariş geliyorsa UPS kargo bunun 70'ini karşılayabiliyor ve bu yüzden gecikmeler oluyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kayseride yaşıyorum artık, ki daha önce vanda yaşıyordum :) van ist mesafe 2 saat, itopya kayseri arası 2 hafta :(
Hoşgeldin Kayseri'ye o zaman.
7-10 günde gelir muhtemelen kargon.

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
feridun bakan
Ne yazık ki sadece çalışanla olup bitecek bir şey değil bu. Kargo firmaları gönderi sınırı koyuyor, yani günlük 100 sipariş geliyorsa UPS kargo bunun 70'ini karşılayabiliyor ve bu yüzden gecikmeler oluyor.
madem itopya o kadar sipariş alıyor, neden teknobiyotik gibi farklı kargo firmalarıyla çalışmıyor ki ? ikisinde de ilk alışverişim. müşteriyi düşünmek lazım, kısacası başka yerde +250 fark bile olsa başka siteden alırım. parasıyla rezil olan bi ülke vatandaşı biz varız, ki paramızı da kolay kolay kazanmıyoruz.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
aynı dk içinde (pazar günü) itopya ve teknobiyotikten sipariş verdim. teknobiyotik kargom bugün 16:13te elime ulaşırken İTOPYA KARGOMU vermemiş bile. arıyorum 2-3 iş günü diye sisteme yazmışız diyor (yazmıyor). arkadaşım, stoklarında olan bir ürünü göndermek de 3 gününü almamalı. umarım yarın zahmet edip gönderir üstelik kargo ÜCRETİNİ DE BENDEN ALDI :) ortalama kaç günde gönderiyor itopya?
Benim ürünü 10 günde kargoya verdiler başka üründe iade talebi açtım ama 3 aydır hala değerlendiriyorlar, büyük indirim olmadıkça itopyadan don bile alınmaz

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benim ürünü 10 günde kargoya verdiler başka üründe iade talebi açtım ama 3 aydır hala değerlendiriyorlar, büyük indirim olmadıkça itopyadan don bile alınmaz
nasıl ya 3 aydır bekletiyorlar? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye