shiedabro
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,459
- İsim
- Burak Doğan
1 hafta önce itopyadan aldığım ''AOC C24G1 24'' markalı monitorde sağ tarafında el ile bastırılmış gibi siyahlık vardı nokta tarzında, değişim ve iade için itopyaya gönderdim ve 3 gün sonra değişim adında elime geldi, kutu temizdi eskisi değildi açılan hdmi poşetleri olsun vb şeyler sıfırdı (ben yırtmıştım poşetleri başka türlü açılmıyordu) monitoru açtım ve ne göreyim, yine aynı noktada aynı tarafta o siyahlık arkadaşlar aoc ürünlerini çıkarmadan önce çalışanlarına imza niteliğinde şu modelde o tarafa baskı yapın siyahlık olsun falan mı diyor yoksa itopya benle dalga mı geçiyor, bugün arayamadım kargo elime 6 da geldi yarın arayacağım sizce ne yapayım tavsiyelerinizi istiyorum, monitor şu an 2500 tl ve ben 1300 TL'ye almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta önce itopyadan aldığım ''AOC C24G1 24'' markalı monitorde sağ tarafında el ile bastırılmış gibi siyahlık vardı nokta tarzında, değişim ve iade için itopyaya gönderdim ve 3 gün sonra değişim adında elime geldi, kutu temizdi eskisi değildi açılan hdmi poşetleri olsun vb şeyler sıfırdı (ben yırtmıştım poşetleri başka türlü açılmıyordu) monitoru açtım ve ne göreyim, yine aynı noktada aynı tarafta o siyahlık arkadaşlar aoc ürünlerini çıkarmadan önce çalışanlarına imza niteliğinde şu modelde o tarafa baskı yapın siyahlık olsun falan mı diyor yoksa itopya benle dalga mı geçiyor, bugün arayamadım kargo elime 6 da geldi yarın arayacağım sizce ne yapayım tavsiyelerinizi istiyorum, monitor şu an 2500 TL ve ben 1300 TL'ye almıştım.