İtopya'ya karşı açtığım THH başvuru Lehime sonuçlandı

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
984
Arkadaşlar selamlar daha önce konusunu açmıştım (https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyayi-tuketici-hakem-heyetine-sikayet-ettim.1134887/) şuradan ulaşabilirsiniz. Sonuç açıklandı ve heyet talebimi doğru buldu. Monitörün değişimi yapılacak. Konuyla ilgili süreç için itopya ya bilgi maili gönderdim.
Screenshot_37.webp

14 gün itiraz süreleri var. etmezlerse alabilirsin ederlerse bana ulaş yardımcı oalyım :kekw: :peepo2:

3 defa garantiye gitmiş zaten aleyhine sonuçlansaydı yuh derdim :kekw:
Hocam bende deli olurdum. Daha bir de ilk seferde de ölü piksel olduğunu kabul etmiyorlar. Müşteri memnuniyetinden değiştirdiğini söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 gün itiraz süreleri var. etmezlerse alabilirsin ederlerse bana ulaş yardımcı oalyım :kekw: :peepo2:
Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Dönüş sağlayacağım

Hocam bende deli olurdum. Daha bir de ilk seferde de ölü piksel olduğunu kabul etmiyorlar. Müşteri memnuniyetinden değiştirdiğini söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Dönüş sağlayacağım
şu saatten sonra istediği kadar kabul etmesinde görelim :kekw:

Arkadaşlar selamlar daha önce konusunu açmıştım (https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyayi-tuketici-hakem-heyetine-sikayet-ettim.1134887/) şuradan ulaşabilirsiniz. Sonuç açıklandı ve heyet talebimi doğru buldu. Monitörün değişimi yapılacak. Konuyla ilgili süreç için itopya ya bilgi maili gönderdim.
Alıntıyı görüntüle
böyle konuları chatgbt özetletıp atsanızda yormasınız bizi kendı mahkeme kagımı okumadım özet geçirttim ya

böyle konuları chatgbt özetletıp atsanızda yormasınız bizi kendı mahkeme kagımı okumadım özet geçirttim ya
Hocam seni birkaç dakika metin okumaya ittiğim için özür dilerim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri