Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Şu başlığı doğru düzgün bir şey yap.
Gayet düzgün ? ''İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.''Şu başlığı doğru düzgün bir şey yap.
Gayet düzgün ? ''İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.''
Herkes düşünsün , herkes zar zor kazandığı parayı veriyor. Var mı bir sorun ?
Ben o parayı kazanmak için günde kaç saat ter döküyorum haberin var mı senin ? Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kargo hatası yazan tutanağı kabul etmemeleri de mi korona yüzünden ? Herkes 1000 kere düşünsün.Kardeşim,
Her yerde yoğunluk var çalışanların kafası'da karışık. Nerden alırsan al böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Bir tane ürünün kırık geldi diye kötü bir firma olmuyor. Yaşın küçükmüş gibi davranıyorsun.
Olay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin tl cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim .Ben o parayı kazanmak için günde kaç saat ter döküyorum haberin var mı senin ? Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kargo hatası yazan tutanağı kabul etmemeleri de mi korona yüzünden ? Herkes 1000 kere düşünsün.
Kargo şirketinin bir sorunu bence kutuda göçük vs şeyler var mı ?Olay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin TL cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim .
Hepsiburada da durmaz ya da herhangi bir firma da durmaz zaten genel olarak. Sorun yaşayanlar iyi bilir zaten bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para kolay kazanılmıyor o konuda haklısın tabi. Ama bu alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmez.
Alakası yok sinerji , teknobiyotik ve hepsiburadadan daha önce hasarlı veye bozuk ürünlerim oldu hepsini iade edebildim veya değiştirebildimOlay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin TL cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim .
Hepsiburada da durmaz ya da herhangi bir firma da durmaz zaten genel olarak. Sorun yaşayanlar iyi bilir zaten bunu.
Para kolay kazanılmıyor o konuda haklısın tabi. Ama bu alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmez.
var hocam kutu ezik. tutanakta bu da yazıyor ama o arkadaş bana kutuda bir şey yok kargo hatası değil bu diyorKargo şirketinin bir sorunu bence kutuda göçük vs şeyler var mı ?
Ama değiştiremeyenler de var. Değiştirebildiysen şanslısın.Alakası yok sinerji , teknobiyotik ve hepsiburadadan daha önce hasarlı veye bozuk ürünlerim oldu hepsini iade edebildim veya değiştirebildim
var hocam kutu ezik. tutanakta bu da yazıyor ama o arkadaş bana kutuda bir şey yok kargo hatası değil bu diyor
hahahha "bir tane yaşandı diye firma kötü olmuyor" bu olay olmuş olaylardan sadece bir tanesi şikayetimvar sayfasına baksanız böyle demezsiniz...Kardeşim,
Her yerde yoğunluk var çalışanların kafası'da karışık. Nerden alırsan al böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Bir tane ürünün kırık geldi diye kötü bir firma olmuyor. Yaşın küçükmüş gibi davranıyorsun.
hahahha "bir tane yaşandı diye firma kötü olmuyor" bu olay olmuş olaylardan sadece bir tanesi şikayetimvar sayfasına baksanız böyle demezsiniz...