Neler Yeni

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şu başlığı doğru düzgün bir şey yap.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kardeşim,
Her yerde yoğunluk var çalışanların kafası'da karışık. Nerden alırsan al böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Bir tane ürünün kırık geldi diye kötü bir firma olmuyor. Yaşın küçükmüş gibi davranıyorsun.
Gayet düzgün ? ''İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.''
Herkes düşünsün , herkes zar zor kazandığı parayı veriyor. Var mı bir sorun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Kardeşim,
Her yerde yoğunluk var çalışanların kafası'da karışık. Nerden alırsan al böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Bir tane ürünün kırık geldi diye kötü bir firma olmuyor. Yaşın küçükmüş gibi davranıyorsun.
Ben o parayı kazanmak için günde kaç saat ter döküyorum haberin var mı senin ? Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kargo hatası yazan tutanağı kabul etmemeleri de mi korona yüzünden ? Herkes 1000 kere düşünsün.

T.P.G.

80+ Titanium
Ben o parayı kazanmak için günde kaç saat ter döküyorum haberin var mı senin ? Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kargo hatası yazan tutanağı kabul etmemeleri de mi korona yüzünden ? Herkes 1000 kere düşünsün.
Olay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin tl cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim 😒.

Hepsiburada da durmaz ya da herhangi bir firma da durmaz zaten genel olarak. Sorun yaşayanlar iyi bilir zaten bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para kolay kazanılmıyor o konuda haklısın tabi. Ama bu alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmez.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Olay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin TL cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim 😒.

Hepsiburada da durmaz ya da herhangi bir firma da durmaz zaten genel olarak. Sorun yaşayanlar iyi bilir zaten bunu.

Para kolay kazanılmıyor o konuda haklısın tabi. Ama bu alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmez.
Kargo şirketinin bir sorunu bence kutuda göçük vs şeyler var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Olay şu dostu. Adamlar almak istemiyor çünkü alırsalar parayı geri vermeliler ve o ürün çöp olur düz 3 bin TL cöpe oldu mu oldu. O zaman arkasında durmaz sorun bu. Eğer ürünle ilgili sorun yaşadıysan firmalar genel olarak arkasında durmuyor zaten o zaman bir şey alırken 10 bin kere düşünelim 😒.

Alakası yok sinerji , teknobiyotik ve hepsiburadadan daha önce hasarlı veye bozuk ürünlerim oldu hepsini iade edebildim veya değiştirebildim

Kargo şirketinin bir sorunu bence kutuda göçük vs şeyler var mı ?
var hocam kutu ezik. tutanakta bu da yazıyor ama o arkadaş bana kutuda bir şey yok kargo hatası değil bu diyor

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
diğer siteler gayetde güzel iade sürecini geçiriyor heralde onlar çalışırken korona umurlarında olmuyor , tek itopyayı vuruyor bu durum. hemde korona döneminden öncede itopyada butür sıkıntı yaşayan çoktu.

T.P.G.

80+ Titanium
Alakası yok sinerji , teknobiyotik ve hepsiburadadan daha önce hasarlı veye bozuk ürünlerim oldu hepsini iade edebildim veya değiştirebildim

var hocam kutu ezik. tutanakta bu da yazıyor ama o arkadaş bana kutuda bir şey yok kargo hatası değil bu diyor
Ama değiştiremeyenler de var. Değiştirebildiysen şanslısın.

Ysky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cihat Yüksekkaya
Benim de geçen ay sonu itopya dan alışverişim oldu.Hazır sistem aldı. 7 iş günü içerisinde kargoya verildi 8. gün ürün elimdeydi.Aksaklıklar olabiliyor şans işi tabi ama ürünü iade alamayız demesi hoş olmamış.Yine de yerine göre fiyat olarak uygun bir firma ve kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
Kardeşim,
hahahha "bir tane yaşandı diye firma kötü olmuyor" bu olay olmuş olaylardan sadece bir tanesi şikayetimvar sayfasına baksanız böyle demezsiniz...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kardeşim. Benim siparişlerim neden geliyor? Neden çabuk kargoya veriliyor?
Şuan bütün firmalar bu halde. Araştır öyle cevap yaz.
hahahha "bir tane yaşandı diye firma kötü olmuyor" bu olay olmuş olaylardan sadece bir tanesi şikayetimvar sayfasına baksanız böyle demezsiniz...

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
allahından bulsunlar ne diyelim geçmiş olsun hakkını sonuna kadar ara 3 milyar değil 3 kuruş olsa bile

Top Bottom