Neler Yeni

İyi günler itopyadan max 40k sistem önerisi

erenhys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Yılmaz
İyi günler itopyadan max 40k olacak şekilde sistem önerebilir misiniz.Aşağıdaki paylaştığım sistem nasıl sizce?
1699009056256.png

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Baran Kut
Tavsiyem İtopya'dan toplama malzemeleri. Müşteri hizmetleri uzun vadede problem çıkarabiliyor.

Onun dışında ddr5 ailesine geçiş yapmak istiyorsan intel yerine amd önerebilirim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,633
İsim
Kerem Çavuş
Tavsiyem İtopya'dan toplama malzemeleri. Müşteri hizmetleri uzun vadede problem çıkarabiliyor.

Onun dışında ddr5 ailesine geçiş yapmak istiyorsan intel yerine amd önerebilirim.
durduk yere neden itopyayı kötüledin merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
İyi günler 45 e 2 aylık i7 13700k 4070 ti kusursuz kasam var düşünürsen görüşelim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Baran Kut
durduk yere neden itopyayı kötüledin merak ettim
Forumları da gezindiğimde İtopya'dan ürün alanların bir çoğu problem yaşadığında geri dönüş alamıyor. Garaj Online , incehesap gibi başka firmalarda bu problem çok az iken İtopya'da bu çok fazla ve sonuç ancak birilerinin araya girmesi ile çözülüyor. Üstüne firma ürünleri diğer markalardan "güvence" bahanesi ile daha üst fiyatlardan rahatlıkla satabiliyor. Bu da ürünlerin standart fiyatlarının da oynamasına sebep oluyor.

Etrafımda ölü pikselden defolu ürünlere kadar problem yaşayanlar var ve hiçbiri çözümlenmedi. Bu da firmaya karşı güvenimi kaybettirdi.
Sadece belirtmek istedim. Günün sonunda herkesin kendi kararıdır.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,633
İsim
Kerem Çavuş
Forumları da gezindiğimde İtopya'dan ürün alanların bir çoğu problem yaşadığında geri dönüş alamıyor. Garaj Online , incehesap gibi başka firmalarda bu problem çok az iken İtopya'da bu çok fazla ve sonuç ancak birilerinin araya girmesi ile çözülüyor. Üstüne firma ürünleri diğer markalardan "güvence" bahanesi ile daha üst fiyatlardan rahatlıkla satabiliyor. Bu da ürünlerin standart fiyatlarının da oynamasına sebep oluyor.

Etrafımda ölü pikselden defolu ürünlere kadar problem yaşayanlar var ve hiçbiri çözümlenmedi. Bu da firmaya karşı güvenimi kaybettirdi.
İtopya , gamegaraj ve incehesapa göre çok fazla ürün satıyor , satılan ürün arttıkça şikayet de doğru orantı olarak artar , g24 f2 gibi ölü piksel çıkması yüksek monitörleri alırken zaten riske girip alıyoruz ve iadesinde de sorun yaşayan ben daha görmedim , iade edilen ürünler de outlet mağazasında daha ucuza satılıyor zaten , ayrıca 2. elden ölü pikselli monitör alıp itopya garantisiyle üst model monitör alan çok kişi tanıyorum bence yardımcı olmayan bir firma değil şahsen ben ürün de alıyorum , böyle söyleyince itopyanın ortağı gibi gözükmüşüm de döyle değil anladınız siz beni :)

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Baran Kut
İtopya , gamegaraj ve incehesapa göre çok fazla ürün satıyor , satılan ürün arttıkça şikayet de doğru orantı olarak artar , g24 f2 gibi ölü piksel çıkması yüksek monitörleri alırken zaten riske girip alıyoruz ve iadesinde de sorun yaşayan ben daha görmedim , iade edilen ürünler de outlet mağazasında daha ucuza satılıyor zaten , ayrıca 2. elden ölü pikselli monitör alıp itopya garantisiyle üst model monitör alan çok kişi tanıyorum bence yardımcı olmayan bir firma değil şahsen ben ürün de alıyorum , böyle söyleyince itopyanın ortağı gibi gözükmüşüm de döyle değil anladınız siz beni :)
Anladım sizi. Çok problem yaşayan gördüm. Ürünleri hep diğer markalardan üst fiyattaydı ondan dolayı çoğu zaman tercih etmedim ama tercih eden arkadaşlarım problem yaşayınca ben de markaya karşı mesafe aldım. Herkesin deneyimi başka olabiliyor tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
driller delici

Subjektif bir boş örneği
İyi günler itopyadan max 40k olacak şekilde sistem önerebilir misiniz.Aşağıdaki paylaştığım sistem nasıl sizce?Alıntıyı görüntüle
O paraya 4070 7500f sistem var dostum neden 4060ti

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Baran Kut

erenhys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Yılmaz
Arkadaşım için sistem bakıyorum.O yazmamı rica etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem bekleyemiyorsan bu sistem üzerine eklemeler yapabilirsin.
Teşekkür ederim hangi eklemeleri yapmamı önerirsin?

İyi günler 45 e 2 aylık i7 13700k 4070 ti kusursuz kasam var düşünürsen görüşelim
Teşekkür ederim.2nci El şuanlık düşünmüyorum.

İsteyen istediği yerden alışveriş yapabilir boşu boşuna gerilmeye gerek yok ☺️

ddr5 ailesine geçiş yapmakla parçaları yükseltmek arasında kaldım.Arkadaşım bilgisayarı oyun amaçlı kullanacak çok böyle şeylerden anlayan birisi değil.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
driller delici
Dinime küfreden müslüman olsa nicke bak Driller_31. Sen devam et hayatına kardeşim bu kafada.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-tueketici-hakem-heyeti-basvurusu.832169/ Sabah sabah atılan postlardan birisi. Aynen kardeşim boş yapıyorum.
StRanGeR9 dan iyi nikim 😂
Neyse şikayetvara gir bakalım o dediğin "güvenilir" siteler ne kadar güvenilir
Bana paylaştigi şeye bak xDd
Boş9 yap nikini hsjs

Arkadaşım için sistem bakıyorum.O yazmamı rica etti.

Teşekkür ederim hangi eklemeleri yapmamı önerirsin?

Teşekkür ederim.2nci El şuanlık düşünmüyorum.

İsteyen istediği yerden alışveriş yapabilir boşu boşuna gerilmeye gerek yok ☺️

ddr5 ailesine geçiş yapmakla parçaları yükseltmek arasında kaldım.Arkadaşım bilgisayarı oyun amaçlı kullanacak çok böyle şeylerden anlayan birisi değil.
İtopyadan indirim sistem alamamış ondan karaliyor siteyi dhdn

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Baran Kut
StRanGeR9 dan iyi nikim 😂
Neyse şikayetvara gir bakalım o dediğin "güvenilir" siteler ne kadar güvenilir
Bana paylaştigi şeye bak xDd
Boş9 yap nikini hsjs

İtopyadan indirim sistem alamamış ondan karaliyor siteyi dhdn
Tamam kardeşim nedir bu ardı yanıklık al ürününü itopyadan. Bu kadar yükselmene gerek yok. Markaya bel bağlamışsın resmen.

Top Bottom