Iyizico ve parolapara ile bu mouse kaça gelcek

2638TL senin kodu verdikten sonraki fiyat. (Kod 56,97TL indirim yaptı.)

Parolapara %50 cashback, 400TL'ye kadarmış oradan 400 indirim.
İyzico ilk alışveriş 500
İyzico %25 bayram alışveriş indirimi. Üst limit 500TL imiş. Oradan da 500 TL indirim.

Yani 2638TL'den 1238TL'ye gelmiş oldu.
Sepet bu şekilde:

Alıntıyı görüntüle
İndirim indirimdir hocam ne kadar indirebilirsek kardır :D aldınız mı bu arada cashback düştü mü?

2638TL senin kodu verdikten sonraki fiyat. (Kod 56,97TL indirim yaptı.)

Parolapara %50 cashback, 400TL'ye kadarmış oradan 400 indirim.
İyzico ilk alışveriş 500
İyzico %25 bayram alışveriş indirimi. Üst limit 500TL imiş. Oradan da 500 TL indirim.

Yani 2638TL'den 1238TL'ye gelmiş oldu.
Sepet bu şekilde:

Alıntıyı görüntüle
sağol

Hocam selamlar cashback düstü mü? Toplam ne kadara geldi?
Evet. 1000TL iyzico hesabıma yattı anında. 400TL'de parolapara hesabıma yattı saniyesinde. Parolapara hesabındakini direkt fast ile banka hesabıma çektim. iyzico hesabındaki parayı çekemedim maalesef. Çekim yöntemi varsa bilen söyleyebilirse mutlu olurum. Cashback parası olduğu için çekime izin vermiyor.

Evet. 1000TL iyzico hesabıma yattı anında. 400TL'de parolapara hesabıma yattı saniyesinde. Parolapara hesabındakini direkt fast ile banka hesabıma çektim. iyzico hesabındaki parayı çekemedim maalesef. Çekim yöntemi varsa bilen söyleyebilirse mutlu olurum. Cashback parası olduğu için çekime izin vermiyor.
Hocam onu çekemiyorsunuz ama şöyle bir yöntem vardı diye biliyorum, istanbula karta aktarıp oradan çekiyorlardı en son hala oluyor mu bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu çekemiyorsunuz ama şöyle bir yöntem vardı diye biliyorum, istanbula karta aktarıp oradan çekiyorlardı en son hala oluyor mu bilmiyorum ama
Toplam 1450tl indirim demi hocam baya iyi

Geri