🔥İndirim İyzico İlk Ödemeye Özel 1000/500 TL İndirim

Enermax 1350 alın
Bunların hiç birine daha önce üye olmadım, güç kaynağı almak için kullansam mı diye bakıyorum da zaten en düşük fiyata göre sitelerdeki fiyatlar hep yüksek, yani geri verdikleriyle neredeyse yine aynı paraya geliyor. :shy:
Enermax 1350 alın 4400 liraya geliyor 1350w kaliteli bir PSU için bedava fiyat

2 gün önce alışveriş yapmış birisi olarak anlatayım, ben itopyadan ssd aldim 3200 tl idi. Hem %10 itopya cashback'i (320 tl) hem de ilk siparişe özel 300 tl yattı .Bu arada bi de parolapara ilk sipariş kampanyasi ile birleştirdim 400 tl de oradan cashback yattı :D. Nasil alışveriş yapmalısınız?
Seçili mağazalardan kastı iyzico'nun geçerli olduğu tüm mağazalar sanırım çünkü itopya listede olmamasina rağmen ben 2 kampanyadan da yararlandım.
İyzico ile öde seçeneği ile alışveriş yapın sonrasında para cüzdanınıza geliyor,
Ama "iyzico ile öde " Seçeneğine basmanız şart bunu unutmayın buna bastıktan sonra hangi kart ile ödediğiniz önemli değil
gelen parayı da iyzico içerisinden açtığınız sanal kart ile harcayabilirsiniz isterseniz başka banka hesabiniza çekebilirsiniz.
Direk cekebiliyor muyuz kral bakiyeyi

İyzico bakiyesini cekebiliyor muyuz Hepsiburadadan bı ürün almaya çalıştım sanal kartı girdim ama hata veriyor ödeme yapmıyor

2 gün önce alışveriş yapmış birisi olarak anlatayım, ben itopyadan ssd aldim 3200 tl idi. Hem %10 itopya cashback'i (320 tl) hem de ilk siparişe özel 300 tl yattı .Bu arada bi de parolapara ilk sipariş kampanyasi ile birleştirdim 400 tl de oradan cashback yattı :D. Nasil alışveriş yapmalısınız?
Seçili mağazalardan kastı iyzico'nun geçerli olduğu tüm mağazalar sanırım çünkü itopya listede olmamasina rağmen ben 2 kampanyadan da yararlandım.
İyzico ile öde seçeneği ile alışveriş yapın sonrasında para cüzdanınıza geliyor,
Ama "iyzico ile öde " Seçeneğine basmanız şart bunu unutmayın buna bastıktan sonra hangi kart ile ödediğiniz önemli değil
gelen parayı da iyzico içerisinden açtığınız sanal kart ile harcayabilirsiniz isterseniz başka banka hesabiniza çekebilirsiniz.
şuan hesap açtım wraith sitesinden vxe r1 se modelini alıcam 1400 tl kargoyla birlikte ödeme kısmında 500 tl indirim diyordu bende ordan araştırarak yorumuna geldim hesap açtım şimdi kimlik doğrulatmadım ama atıyorum yapıkrediden 900 tl attım alabiliyormuyum yani mavi kısmında kampanyaya katıl diyor üye olduktan sonra her kampanyaya katıldım ama her kampanyada sitelerin ismi yazarken wraith yazmıyor yardımcı olurmusun

Ekler

• DE.webp
    DE.webp
    21.1 KB · Hit: 25
Geri