🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Arkadaşlar şimdi bir şey sormak istiyorum bazı iyizico hesaplarında mı 1000/500 var ben katılma falan bulamadım eminiz değil mi olduğuna ?

Beyler; HALA VAR MI?
demin yaptım cashback geldi ama razer gold kod satın almadım site bakiyesinde duruyo para. orda bakiyemi nakite çevir diye bir seçenek var ama akbankım olmadığı için yarın enparaya çekmeyi denicem.

oyunfor'u hiç bilmiyordum, ilk defa burada duymuş oldum,
iyzico denen garabetin içinde para kaldı bir ay kadar önceden dedim onu harcayayım,
sonuç?
alışveriş yapıyorsun, sistem hatası dekont istiyor gönderiyorsun, özür dileriz vs. yok kontrol edeceğiz, bekliyoruz bakalım.

sanırım bugün her ikisini de siler atarım.
sıcak fırsat mı? evet,
ama böyle müşteri hizmeti olmayan firmalarla uğraşmak yerine kaç paraysa verip almak daha mantıklı.

bu arada sana özel kampanyası herkeste çıkmıyor ya da bitmiş.

Oyunfor'dan bir şey almakta sıkıntı yok da gidip lider epinde satmak çok güven vermiyor:D Cashback ile birlikte Steam bakiye alıp çekilirim herhalde.

oyunfor kampanyasından komisyonlar ile topladığımızda 200tl hediye bakiyeden 60tl hediye bakiye kalıyor nakite çevirmek için aşırı gereksiz kampanya
bir diğer kampanya ise zaten herkeste olan bir şey ilk defa iyzico ile ödeme seçeneğini kullanacak kişilerde gözükür oyunfora da özel olmayan bir şey gidip başka şekilde harcayıp daha güvenilir şekilde kampanyanızı kullanabilirsiniz boşa yormayın kendinizi

İyzico ve Razer Gold Kampanyaları: Kimler Ne Kadar Kazanabilir?

Merhaba arkadaşlar! İyzico ve Razer Gold kampanyaları hakkında tüm bildiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Bu kampanyalar herkes için geçerli olmayabilir veya bazı detaylar gözden kaçmış olabilir.

500 TL Kampanyası

Bu kampanya sadece İyzico'dan ilk defa alışveriş yapacak kullanıcılar için geçerlidir. Eğer daha önce İyzico üzerinden herhangi bir işlem yapmadıysanız, bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

200 TL Kampanyası

Bu kampanya ise tüm İyzico kullanıcıları için geçerlidir. Ancak, parayı nakde çevirirken bazı komisyon kesintileri oluyor. Şimdi adımları ve maliyetleri açıklayalım:

1. İyzico hesabınıza 1000 TL yükleyin.
  2. Oyunfor'dan 1000 TL değerinde Razer Gold alın. Bu işlem için 30 TL komisyon kesilir.
  3. LiderEpin sitesinden aldığınız 1000 TL'lik Razer Gold'u satın. LiderEpin size 900 TL iade eder.
  4. Bu 900 TL'yi hesabınıza çekerken 15 TL kesinti daha yapılır. Yani banka hesabınıza 885 TL yatar.
Toplamda 1000 TL'nizin 115 TL'si komisyonlara gider. Bu durumda, İyzico hesabınızda kalan para dışında, nakit olarak elinize geçen miktar 1000 TL'den az olur.

Kampanyalardan Ne Kadar Kar Elde Edilir?

• Sadece 200 TL kampanyasından faydalanırsanız: Yukarıdaki adımları takip ederseniz, 1000 TL'lik işlemin sonunda cebinize 885 TL geçer. Yani 115 TL zarar edersiniz. Ancak, İyzico'nun verdiği 200 TL'lik bonusu düşündüğümüzde, net karınız 200−115=85 TL olur. (Orijinal metindeki 73 TL kar, 127 TL gider hesabı bir miktar farklılık gösteriyor, benim hesabıma göre 85 TL kar.)
  • İlk defa alışveriş yapıp hem 500 TL hem de 200 TL kampanyasından faydalanırsanız:Bu durumda toplamda 700 TL bonus kazanırsınız (500+200=700 TL). Eğer yukarıdaki komisyon kesintilerini düşersek, net karınız 700−115=585 TL olur. (Orijinal metindeki 573 TL kar yerine benim hesabıma göre 585 TL.)

Parayı Nakite Çevirme Yöntemi

Eğer kazandığınız parayı nakite çevirmek isterseniz, İstanbulkart Dijital uygulamasını kullanabilirsiniz. Ben 500 TL ve 200 TL'lik bonusu İstanbulkart Dijital'e aktardım ve bu işlemde 7 TL ve 4 TL komisyon kesildi (toplam 11 TL). Daha sonra İstanbulkart Dijital'deki sanal kart ile Nays hesabıma para aktardım ve oradan da kendi banka hesabıma gönderdim. Nays üzerinden banka hesabına para gönderirken herhangi bir kesinti olmuyor.

Önemli Not

Bu işlemleri aynı Oyunfor ve LiderEpin hesabı üzerinden birden fazla kez yapabilirsiniz. Ben aynı hesap üzerinden 5 kez işlem yaptım.

Umarım bu açıklama daha anlaşılır olmuştur! Yazı bana aittir yapay zeka ile düzelttirdim sadece.

oyunfor'u hiç bilmiyordum, ilk defa burada duymuş oldum,
iyzico denen garabetin içinde para kaldı bir ay kadar önceden dedim onu harcayayım,
sonuç?
alışveriş yapıyorsun, sistem hatası dekont istiyor gönderiyorsun, özür dileriz vs. yok kontrol edeceğiz, bekliyoruz bakalım.

sanırım bugün her ikisini de siler atarım.
sıcak fırsat mı? evet,
ama böyle müşteri hizmeti olmayan firmalarla uğraşmak yerine kaç paraysa verip almak daha mantıklı.

bu arada sana özel kampanyası herkeste çıkmıyor ya da bitmiş.
Hocam iyzico da para kaldıysa çözüm basit iyzicodaki sanal kart ile Vodafone paye veya istanbulkarta parayı yükleyeceksin, Vodafone paye yüklersen QR kod ile ATM'den çekebiliyorsun istanbulkarta atarsan ibana atabiliyorsun ama bunun için kimlik doğrulamak gerek sanırım.

Vodafone pay için iyzicoda kimlik doğrulama şart değil. Direkt vodafone pay uygulamasına iyzico sanal kartı kaydedip aktarım yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri