saatleri mi var bilmiyorum ama 2. sattığım benimde hala gelmedi.bende hocam direk parayı çektim banka hesabıma hala gelmedi havale bekliyorum wp den yazdım cevap yok.
saatleri mi var bilmiyorum ama 2. sattığım benimde hala gelmedi.bende hocam direk parayı çektim banka hesabıma hala gelmedi havale bekliyorum wp den yazdım cevap yok.
şimdi onaylandı hocam belirli aralıklarla kontrol edip onaylıyorlarmış.saatleri mi var bilmiyorum ama 2. sattığım benimde hala gelmedi.
Katilman lazim yoksa yapacak birsey yokArkadaşlar şimdi bir şey sormak istiyorum bazı iyizico hesaplarında mı 1000/500 var ben katılma falan bulamadım eminiz değil mi olduğuna ?
demin yaptım cashback geldi ama razer gold kod satın almadım site bakiyesinde duruyo para. orda bakiyemi nakite çevir diye bir seçenek var ama akbankım olmadığı için yarın enparaya çekmeyi denicem.Beyler; HALA VAR MI?
Hocam iyzico da para kaldıysa çözüm basit iyzicodaki sanal kart ile Vodafone paye veya istanbulkarta parayı yükleyeceksin, Vodafone paye yüklersen QR kod ile ATM'den çekebiliyorsun istanbulkarta atarsan ibana atabiliyorsun ama bunun için kimlik doğrulamak gerek sanırım.oyunfor'u hiç bilmiyordum, ilk defa burada duymuş oldum,
iyzico denen garabetin içinde para kaldı bir ay kadar önceden dedim onu harcayayım,
sonuç?
alışveriş yapıyorsun, sistem hatası dekont istiyor gönderiyorsun, özür dileriz vs. yok kontrol edeceğiz, bekliyoruz bakalım.
sanırım bugün her ikisini de siler atarım.
sıcak fırsat mı? evet,
ama böyle müşteri hizmeti olmayan firmalarla uğraşmak yerine kaç paraysa verip almak daha mantıklı.
bu arada sana özel kampanyası herkeste çıkmıyor ya da bitmiş.