Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Dostlar ben 10 Şubat 2025te ilk harcama yapıp iyzicoda kampanyayı kullanmıştım ama ilk harcama kampanyası yeniden geldi şimdi kampanyada katıldım bu kampanya calisicakmi şimdi ?

iyzico kyc istiyor mu ayrıca parayı çekiyor musunuz oradan çekilmiyor değil mi?
Kyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.
Para çekilmiyor, ben anlaşmalı kargo sistemime yükleyip kargo kodu almak için kullanıyorum parayı, 2 haftada 3K bitiyor zaten orada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bi kartıma doğrulama kodu gelmiyo tilt olmaya başladım

709tl iade etti ilk işlem için 500tl sonra iade edecek galiba
500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.

Kyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.
Para çekilmiyor, ben anlaşmalı kargo sistemime yükleyip kargo kodu almak için kullanıyorum parayı, 2 haftada 3K bitiyor zaten orada.

500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.
Hocam, kimlik doğrulaması yapmadığımız iyzcio hesabından sanal kart harcamasına izin veriyor mu?

Akko Fun 60 sipariş ettim, eskiden bi iade etmişliğim var o yüzden 500 gelir mi bilmiyorum ama 200 + 500 geldi diğer kampanyalardan.
Parolapara ile bir yerden önceden aldım cashback vermedi onla direk hiç uğraşmadım.

arkadaşlar klavye almak istiyorumda öneriniz var mı bunlar arasında
https://www.gaming.gen.tr/urun/684875/bitfenix-erato-red-switch-rgb-turkce-mekanik-gaming-klavye/
bütçe max 2.2 k civarı

istanbulkart üzerinden bakiye yükle kısmında iyzico sanal kartını gireceksin
Istanbulkarttan nasi cekicem hocam yas 17

Kesin mi hocam link varmi goremedim
İtopya'da da geçerli. 🔥

Son düzenleme:
Deneyip alan varsa söyleyebilir mi bende yapacağım çünkü hata felan veriyorsa uğraşmayalım ama

Geri