kazancrehberin
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Tam aradığım konu. teşekkürler
Kyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.iyzico kyc istiyor mu ayrıca parayı çekiyor musunuz oradan çekilmiyor değil mi?
500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.hiç bi kartıma doğrulama kodu gelmiyo tilt olmaya başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
709tl iade etti ilk işlem için 500tl sonra iade edecek galiba
Hocam, kimlik doğrulaması yapmadığımız iyzcio hesabından sanal kart harcamasına izin veriyor mu?Kyc istemiyor, kendi hesabımda kyc yaptım da diğer 3 hesapta yapmadım.
Para çekilmiyor, ben anlaşmalı kargo sistemime yükleyip kargo kodu almak için kullanıyorum parayı, 2 haftada 3K bitiyor zaten orada.
500tl geç geliyor, gelmezse müşteri hizmetlerine yazın hallediyorlar.
Evet, veriyor.Hocam, kimlik doğrulaması yapmadığımız iyzcio hesabından sanal kart harcamasına izin veriyor mu?
Hayır 500 tl'yi vermez.Dostlar ben 10 Şubat 2025te ilk harcama yapıp iyzicoda kampanyayı kullanmıştım ama ilk harcama kampanyası yeniden geldi şimdi kampanyada katıldım bu kampanya calisicakmi şimdi ?
Istanbulkarttan nasi cekicem hocam yas 17arkadaşlar klavye almak istiyorumda öneriniz var mı bunlar arasında
![]()
Endorfy Omnis Kailh Red Switch RGB Gaming Klavye
100’ünüzle çalışırken ve oynarken, hızınıza ayak uydurabilecek (ve ayak uyduracak) ekipmanlara ihtiyacınız vardır - örneğin Omnis Red klavye gibi.www.gaming.gen.tr
![]()
Redragon Aryaman K569RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
En iyi dokunsal yazma deneyimini sunarken, bir o kadar da sessiz olması sayesinde ofis veya oyun kullanımı için uygundur. RGB LED ayarlanabilir aydınlatma ve 6 temalı arka aydınlatma Ayrıca FN+“↑” ve…www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/684875/bitfenix-erato-red-switch-rgb-turkce-mekanik-gaming-klavye/![]()
MSI Forge GK310 RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
FORGE serisi oyunu ve yaratıcı arayışları özelleştirilebilir bir platformda sunan mükemmel bir karışımdır. MSI GEAR ile güçlendirilen FORGE serisi yaratıcılığınızı desteklemeye ek olarak oyun…www.gaming.gen.tr
bütçe max 2.2 k civarı
istanbulkart üzerinden bakiye yükle kısmında iyzico sanal kartını gireceksin
İtopya'da da geçerli.![]()
deme ya, 3 SSD 1 anakart çektim SSD itopyada 200TL daha ucuzmuşİtopya'da da geçerli.![]()
İtopyada, ilk sipariş indirimi bana yansımadı listede isminide göremedim. Bende A520 almıstım 400tl parolapara uçtu.deme ya, 3 SSD 1 anakart çektim SSD itopyada 200TL daha ucuzmuş![]()
hangi ssd ?deme ya, 3 SSD 1 anakart çektim SSD itopyada 200TL daha ucuzmuş![]()