captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
Arkadaşlar 1 saat kadar önce alışveriş yaptım 2 taraftanda bişey gelmedi pazar günü diye olabilir mi ilk kez kullanılan hesaplarda yaptım pckolik üzerinden
bende gordum sımdı mouse alacaktım olmuyor muArkadaşlar 1 saat kadar önce alışveriş yaptım 2 taraftanda bişey gelmedi pazar günü diye olabilir mi ilk kez kullanılan hesaplarda yaptım pckolik üzerinden
dün yaptım oldu başkasına yaptırdım oldu anlamadım vallabende gordum sımdı mouse alacaktım olmuyor mu
katıldım farklı hesaplardan 3. kez yapıyordum da gelmedi bu sefer anlamadım yaparolapara anında geliyor.En azından bana öyle geldi.İzyco için kampanyaya katıldınız mı?
KULLANILMIYORMU YANIParolapara şimdi yattı arkadaşlar
Hocam Parolapara en yüksek kaç TL indirim sağlıyor. Ve her sitede geçerlimiparolapara anında geliyor.En azından bana öyle geldi.İzyco için kampanyaya katıldınız mı?
Ben amazondan 400+150 cashback aldım.Her sitede geçerli çünkü bu bir sanal kart.Ödeme kısmında kartın bilgilerini giriyorsunHocam Parolapara en yüksek kaç TL indirim sağlıyor. Ve her sitede geçerlimi
parolapara heryerde oluyor maks 400 tl ındırım yani 800tl alışverişHocam Parolapara en yüksek kaç TL indirim sağlıyor. Ve her sitede geçerlimi
evet hocamKULLANILMIYORMU YANI
Hocam 150 cashback nasıl alıyorsunuzBen amazondan 400+150 cashback aldım.Her sitede geçerli çünkü bu bir sanal kart.Ödeme kısmında kartın bilgilerini giriyorsun