Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
İnternette görüyorum ama bir bakıyorum seneye olacak bir bakıyorum 2 ay önce olmuş.
Hiç denk gelemedim ve bundan muzdarip insanlar olduğunu düşünüyorum.
İzmir'de tahmini 30 veya 40 kilometrelik bir maraton yapmak istiyorum.
Kilometreyi biraz sallıyorum ama olmazsa bir grup belirleyip beraber sürmek isterim.
Burada ki çoğu insanın akşama kadar bilgisayar başında cips kola yiyip forum-dizi arasında gidip geldiğini biliyorum ama adam gibi adamların olduğunu bildiğimden şansımı denemek istiyorum.
Bisiklet forumunu biliyorum ama arayüzü bir türlü çözemedim ve aktif sayısı çok az.
Siz tura katılsaydınız maratonmu isterdiniz ?
Yoksa ekip kurup (5 kişiden az olmasını istemiyorum) şehri veya belli bir bölgeyi turlayalımmı ?
Ekip kurarsak numara vs. Paylaşımı olacağından sadece sürmek değil arkadaşça takılmak isterim.
Ankete yanıt verecek olursanız açıklama kısmına discord veya instagram nickinizi bırakın.
Olursa aşırı keyifli olacak buna eminim.
Sabah ve öğlen konuyu tekrar yükseltirim.
Hiç denk gelemedim ve bundan muzdarip insanlar olduğunu düşünüyorum.
İzmir'de tahmini 30 veya 40 kilometrelik bir maraton yapmak istiyorum.
Kilometreyi biraz sallıyorum ama olmazsa bir grup belirleyip beraber sürmek isterim.
Burada ki çoğu insanın akşama kadar bilgisayar başında cips kola yiyip forum-dizi arasında gidip geldiğini biliyorum ama adam gibi adamların olduğunu bildiğimden şansımı denemek istiyorum.
Bisiklet forumunu biliyorum ama arayüzü bir türlü çözemedim ve aktif sayısı çok az.
Siz tura katılsaydınız maratonmu isterdiniz ?
Yoksa ekip kurup (5 kişiden az olmasını istemiyorum) şehri veya belli bir bölgeyi turlayalımmı ?
Ekip kurarsak numara vs. Paylaşımı olacağından sadece sürmek değil arkadaşça takılmak isterim.
Ankete yanıt verecek olursanız açıklama kısmına discord veya instagram nickinizi bırakın.
Olursa aşırı keyifli olacak buna eminim.
Sabah ve öğlen konuyu tekrar yükseltirim.