Izoly bilgisayarlar nasil sizce ?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Hocalarım selamlar.
5600 6000 tl kadar limitim var
İnternette izoly nin kasaları var
Amacım oyundan çok kodlama yazılım çaplı c# , c+ , sublime text tarzında kodlama yazılımları kullancam.
Adobe photoshop 2022 kullancam.

Oyun olarak sadece ets 2 ve minecraft oynicam

Ve izolynin hazir kasası var bu kasayı alırsam sorun olur mu ? Şimdi demeyin ki kötü vb sadece ihtiyaç için ve belirttiğim işlemler için lazım.

16 GB DDR3 Ram
4 GB ddr5 Ekran Kartı
3. Nesil i5 İşlemci
Vb vb.
Ürün adresi: https://www.hepsiburada.com/zoly-n1...FK57O?magaza=İzoly&url_src=and-product-detail

Gerçekten kötü çünkü bu sistemi alırsın uzun ömürlü kullanamazsın performans bakımından.
Adobe photoshop bile 5600xt li ekran kartlı bilgisayarımda render aşamasında kasabiliyor.
Attığın sistemde girişinde girişi ekran kartı rx550 var . Yani üstüne bi 6000TL daha koy çok çok daha iyisini alırsın indirimlerde vb.

Son düzenleme:
Gerçekten kötü çünkü bu sistemi alırsın uzun ömürlü kullanamazsın performans bakımından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adobe photoshop bile 5600xt li ekran kartlı bilgisayarımda render aşamasında kasabiliyor.
Attığın sistemde girişinde girişi ekran kartı rx550 var . Yani üstüne bi 6000TL daha koy çok çok daha iyisini alırsın indirimlerde vb.
1 2 sene arası beni götürse yeterli aslında hocam maks limit 6000 çünkü başka kredi çekemiyorum yani idarelik olsa yeterli

İkinci ele yönelin,1660s veya Rx 5600 XT sistem toplanabilir.

Donanım açısından pek bilgim yok hocam 6000tlye tüm özellikler dahil bi toplama sistem önerisi yaparmisin tüm bileşenler hariç
Hocam şu an müsait değilim, eve geçtiğim zaman bakacağım.

1 2 sene arası beni götürse yeterli aslında hocam maks limit 6000 çünkü başka kredi çekemiyorum yani idarelik olsa yeterli
Götürmez gocam götürmez almayın işte. Ya bile bile kazıklanmak hiç mi zoruna gitmiyor?

hocam su adobe disindakiler kolay adobeyi kaldiracak pc ayarlanabilir mi bilmiyorum.

hocam su adobe disindakiler kolay adobeyi kaldiracak pc ayarlanabilir mi bilmiyorum.
İnşallah hocam 🙏🏻 suan kullandığım casper Nirvana c370 de kullanıyorum çok küçük kasılmalar olsada götürüyor

İkinci ele yönelmekten başka bir care yok gibi yada bütceni bence biriktir biraz daha fazla olunca o zaman topla dediğin sistemler iyi değil.
Öyle olucak gibi hocam casper c370 ile yetinmeye devam suanlik ☺️

İnşallah hocam 🙏🏻 suan kullandığım casper Nirvana c370 de kullanıyorum çok küçük kasılmalar olsada götürüyor

Öyle olucak gibi hocam casper c370 ile yetinmeyen devam suanlik ☺️
En azından birazda olsa arttırmaya çalış olmadı boş vakitlerin varsa part time iş'de çalışabilirsin sanırım kodlama veya tasarım bilgin var freelencer sitelerinde satış yapabilirsin.

Hocam bence biraz biriktirip almalısın bütçen 10 15 gibi olursa rahat güzel bir sistem toplarsın parana yazık edersin..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,720
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri