BurakHalil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
İzoly cennetten arsa verse alınmaz
kardeşim senin niye bu kadar zoruna gitti benim kullandığım pcyi beden daha mı iyi biliyorsun hakaret edecek ne var herkes fikrini beyan ediyor burada hayırdır.Hakaret etmek istemiyorum. Bak kardeşim o aldığın çöp pc varya evet o işte o aldığın çöpün parasına çok daha iyisi toplanır. Kendini avutma.
Doğru söylüyorsun ama boşver büyüklük sende kalsın ve daha iyi konuşursan seni daha iyi anlarlarHakaret etmek istemiyorum. Bak kardeşim o aldığın çöp pc varya evet o işte o aldığın çöpün parasına çok daha iyisi toplanır. Kendini avutma.
Peki gamegaraj gibi markalar iyi mi acaba
ben imzamdaki sistemin rx550 haline 3300-3400 civarı bir para harcadım. Hemde daha kaliteli parçalarla. Kötü bu baya![]()
İzoly Hades i3-10100F 8GB 240SSD RX 550 4GB Gaming Bilgisayar
İzoly Hades i3-10100F 8GB 240SSD RX 550 4GB Gaming Bilgisayar, Oyuncu Bilgisayarı, Masaüstü Bilgisayar ve Ofis modelleri en ucuz fiyatlarla İzoly.com'da!www.izoly.com
Bir şeyi bilmek için kullanmaya gerek yok , parçalar ve fiyatı ortada.kardeşim senin niye bu kadar zoruna gitti benim kullandığım pcyi beden daha mı iyi biliyorsun hakaret edecek ne var herkes fikrini beyan ediyor burada hayırdır.
Hocam size geçmiş olsun diyorum başka bir şey demiyorum.kardeşim senin niye bu kadar zoruna gitti benim kullandığım pcyi beden daha mı iyi biliyorsun hakaret edecek ne var herkes fikrini beyan ediyor burada hayırdır.
PUAHAHHAHAAHkardeşim senin niye bu kadar zoruna gitti benim kullandığım pcyi beden daha mı iyi biliyorsun hakaret edecek ne var herkes fikrini beyan ediyor burada hayırdır.
İşte benim diyeceğim ama diyemediğim şeyHocam size geçmiş olsun diyorum başka bir şey demiyorum.
İzoly satandanda savunandan da uzak durun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben izoly in şu ana kadar ne ucuz ne de kaliteli bir ürün çıkarttığını görmedim