hayatımda yapacağım son şeylerden biri izolyden ürün almakSelam gençlik n11 mobil uygulamada 18:00 kupon veriyor 40 TL kupon basınca dahada düşüyor fiyat tek satın alınabiliyor bilginize.
UCUZZZ
Ucuz olsun TurboX ekran kartı kullanacak kadar gözü karartırımhayatımda yapacağım son şeylerden biri izolyden ürün almak
Ya cahiller ya da kazındıklarını göstermek istemiyolar.Hacı ben anlamıyorum bu izoly veya turbox modellerde neden aşırı fazla yorum var ve çoğu 5 yıldız ?
Hocam keşke içini açıp fotoğrafını atsaydınız. Ne tür parçalar kullanmışlar gerçekten aşırı merak ediyorum.Geçen ayda yaptılar aldım. Ssd sağlığı yerlerde ve ısı alev gibi.
Değişime yolladım,stok yok deyip iadeye çevirdiler. Ama sayfalarında +999 stok vardı.
Garip bi satış(reklam) yöntemi ama ilk yorumdaki gibi düşünüyorum.
İzoly = çöp.
10tl olsa almamSelam gençlik n11 mobil uygulamada 18:00 kupon veriyor 40 TL kupon basınca dahada düşüyor fiyat tek satın alınabiliyor bilginize.
UCUZZZ
sıfır gelen bozuk çıkıyor ne gerek var zaman kaybıHocam keşke içini açıp fotoğrafını atsaydınız. Ne tür parçalar kullanmışlar gerçekten aşırı merak ediyorum.
3-5 kişi olsa dediğiniz mantıklı ama 3-4k civarı yorumlardan bahsediyoruzYa cahiller ya da kazındıklarını göstermek istemiyolar.
Sen 30 bin TL'ye bilgisayar alıp gtx 1650 olsa içinde ve iade edemesen ne yaparsın mesela?