-CrawL
80+ Gold
yorumu bula bilsem bende basıcamAga nasıl bastınız yavaş çocuk ağlayacak
yorumu bula bilsem bende basıcamAga nasıl bastınız yavaş çocuk ağlayacak
Aynen hocam bi de babaları fln dahil oluyo yok şöyle yok böyle iyi.Aynen ya bu çocuklar yüzünden çoğu alıp kazık yiyor
Oyun İçi Destek.Bir Cahil Daha
cusBir ara RX 5600 XT, 1650S'e eşit diyen görmüştüm bir yerde.![]()
tamamdır bi güzel konuştum onlaraAllah'ım bir insanda bu kadarımı ıq olmaz bizim miletimiz neden bilmediği konularda çok bildiği gibi davranıyor dün bu izoly sistem tavsiyesi video şuna girdim yeni gelmiş yorumlara bakayım dedim birisi PC yi çok beğenmiş yorumlardan tedirgin olmuş abi alınır mı? diye soruyor (sponsorlu videoda :d) bende alınmaz dedim ve gelen yanıtlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesoruyosun cevap verince de ıq Allah'tan diyorsun bizim miletimiz niye bilmediği şeyler hakkında çok bilmiş gibi davranıyor :d
Bir de yanlış olduğunu söyleyenlere de biliyorum da konuşuyorum kardeşim falan diyordu.
tamamdır bi güzel konuştumYeni yorumlara filtrele 30 yanıtlı
benım sınıftan bi çocuga izoly sistemi atmıştım tepkısı nolcak diye attım dediki: kanka bu nasıl bu kadar ucuz dedim 3.nesıl İ5 diyoki Olsun Aga Nolursa olsun İ5 Şuanki İ5 zaten 1500Tl Bence Bunlar dolandırıcı bu kadar ucuza satamazlar dediBir de yanlış olduğunu söyleyenlere de biliyorum da konuşuyorum kardeşim falan diyordu.