KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
desteğe geliyoruuum
aga üzüldüm çcuğa arabaya indiğinde gölgenin piksellerigördün müBelki forumda en çok benimdir bu firmalara laf eden ve bir şey diyeceğim arkadaşlar boş verin alsınlar alsınlar sonra yaptığı hatayı görsünler size bir video atacağım ve biraz gülelim zamanında çok insan uyardım çok yardım etmek istedim ama beyinleri almıyor.
İlk önce bunu izleyin:(İlk 5 dakikasını falan izleyin sonrada bunu izleyin)
evet gta 5 oynadığını zannediyor arkadaşlar sanmayın dalga geçtiğimi ama hakkediyor bunlar bunlar hakkediyor hocam gece gece delilendim ya şuna bak pixel pixel forumda bilgisayarı olmayan arkadaşlar üzülmesin umarım bir gün hepimiz istediğimiz bilgisayarı alırız![]()
![]()
Kendini olmayan şeyle avutan kişiyi ilk defa görüyorum. Ben de ozaman rtx 3070 im varsa kendimi rtx 3090 diye avutim
Ben atmıştım bu Çocuğu. Avutuyor kendiniBelki forumda en çok benimdir bu firmalara laf eden ve bir şey diyeceğim arkadaşlar boş verin alsınlar alsınlar sonra yaptığı hatayı görsünler size bir video atacağım ve biraz gülelim zamanında çok insan uyardım çok yardım etmek istedim ama beyinleri almıyor.
evet gta 5 oynadığını zannediyor arkadaşlar sanmayın dalga geçtiğimi ama hakkediyor bunlar bunlar hakkediyor hocam gece gece delilendim ya şuna bak pixel pixel forumda bilgisayarı olmayan arkadaşlar üzülmesin umarım bir gün hepimiz istediğimiz bilgisayarı alırız![]()
![]()
Hocam şu ilk videodakini gördükçe ağızına bi tane yapıştırasım geliyo bi de çok bilmiş gibi konuşuyo.Belki forumda en çok benimdir bu firmalara laf eden ve bir şey diyeceğim arkadaşlar boş verin alsınlar alsınlar sonra yaptığı hatayı görsünler size bir video atacağım ve biraz gülelim zamanında çok insan uyardım çok yardım etmek istedim ama beyinleri almıyor.
![]()