P pasii 80+ Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 478 11 Haziran 2023 #1 ASUS Prime H610M-R D4-sı anakartım var. Razer BlackShark V2 X kulaklık almak istiyorum. 4 pinliymiş. Kulaklık anakartıma uyar mı?
ASUS Prime H610M-R D4-sı anakartım var. Razer BlackShark V2 X kulaklık almak istiyorum. 4 pinliymiş. Kulaklık anakartıma uyar mı?
erayotuzdort 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1,589 Dahası Reaksiyon skoru 563 İsim Eray İstanbul Steam FORİ Discord FORİ 11 Haziran 2023 #2 pasii yazmış: ASUS Prime H610M-R D4-sı anakartım var. Razer BlackShark V2 X kulaklık almak istiyorum. 4 pinliymiş. Kulaklık anakartıma uyar mı? Devamı için tıklayın... Olmaz, yanında çoklayıcı geliyordur muhtamelen, o zaman sıkıntı çıkmaz. Ama sana deneyimlerimden bir tavsiye vereyim, kulaklık alacaksan, kablosuz al. Kablolu alacaksan usb girişli olanlarından al.
pasii yazmış: ASUS Prime H610M-R D4-sı anakartım var. Razer BlackShark V2 X kulaklık almak istiyorum. 4 pinliymiş. Kulaklık anakartıma uyar mı? Devamı için tıklayın... Olmaz, yanında çoklayıcı geliyordur muhtamelen, o zaman sıkıntı çıkmaz. Ama sana deneyimlerimden bir tavsiye vereyim, kulaklık alacaksan, kablosuz al. Kablolu alacaksan usb girişli olanlarından al.