Neler Yeni

James Donkey 007 alınır mı?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum farenin taş çatlasın bir iki aylık ömrü kaldı. Hal öyle olunca yeni fare aramaya başladım. Başlıkta belirttiğim fare çok hoşuma gitti. Gerek modülerliği gerek tasarımı çok güzel. Fakat neden bilmiyorum fareyi bulmak zor. Nette 350 TL'ye gri versiyonunu satan siteler var ama ben siyahını istiyorum. Ayrıca bu ürün azlığı bir garibime gitti. Fare 2-3 yıl önce çıkmış bir fare. Sizce gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Ayrıca buna benzer fare tavsiyeniz var mı? Ve belirteyim 300S ve DeathAdder tarzı fareleri önermeyin.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse konusunda 350tl ye sakın JD alma! Pişman olursun. Rival 3 var mis gibi.
O fareye de uyuz oluyom hocam ya. :) Tasarım olsun ergonemi olsun hiç benlik değil. Neden bulaşmamalıyım anlamadım. Baktığım eleştirilerde en iyi farelerden biri deniyor.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
350 TL James Donkey'e verilmez. Pişman olursun.

T.P.G.

80+ Titanium
O fareye de uyuz oluyom hocam ya. :) Tasarım olsun ergonemi olsun hiç benlik değil. Neden bulaşmamalıyım anlamadım. Baktığım eleştirilerde en iyi farelerden biri deniyor.
James Donkey markası daha cok giriş seviyede tercih wdilebilir. Mouseyi nasıl tutuyorsunuz? Claw, fingertip, palm?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
James eşek çinlilerin yüz karasıdır lütfen almayınız, Msi Clutch GM30 tercih edebilirsiniz.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
James eşek çinlilerin yüz karasıdır lütfen almayınız, Msi Clutch GM30 tercih edebilirsiniz.
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyim. Fareden beklentilerim var bunlar
*Kesinlikle olabilecek en büyük fare olsun.
*Tasarım olarak mümükne everese x10 a benzesin( şu anki farem. Olabilecek en az alışma süreci için)
*Sekmelrede ileri geri için tuş olsun (diğer şekil nasıl unuttum o derece kullanıyorum:)
bu tarz bir fare lazım bana ama yok. :) :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani bana uygun bir fare gerçekten bulamıyorum nedense. Neden dir bilinmez bileğim fareyi nasıl tutuyorsam sürekli pad e sürtüyor . O da aim almamı vs. zorlaştırıyor. Bu yüzden bu fare çok hoşuma gitti 53 farklı kombinasyondan illaki bir uygun olur dedim kendime.:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiyeniz var mı?

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyim. Fareden beklentilerim var bunlar
*Kesinlikle olabilecek en büyük fare olsun.
*Tasarım olarak mümükne everese x10 a benzesin( şu anki farem. Olabilecek en az alışma süreci için)
*Sekmelrede ileri geri için tuş olsun (diğer şekil nasıl unuttum o derece kullanıyorum:)
bu tarz bir fare lazım bana ama yok. :) :)
O şekilin aynisını bulamazsın. Rival 300S hem buyük hemde palm icin uygun. Olabilecek en kısa alîşma suresi bunda olur. Aynı şekilde bir mouse bulmak imkansız. O zaman aynısını alman gerekecek :). Kullandıgın ürünün benzerini ben bulamadım. Ancak 300S e yaklaşık max 1 3 gün arası alısırsın. Çünkü hem büyük hemde palm için çok uygun.

Top Bottom