Neler Yeni

James Donkey 712 mi Gamepower Fujin mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İrfan Yazıcı
James Donkey 712 mi Gamepower Fujin mi ? Hangisi daha iyi ?

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
James Donkey 712 mi Gamepower Fujin mi ? Hangisi daha iyi ?
Sadece soru için diyorsan ben James Donkey derdim.
James Donkey i ömrü boyunca kullandım, sonrasında steelseries arctic 9 pro ya geçtim. 250 tl ye almıştım. Şöyle söyleyeyim, en fazla 3 yıl dayanacak bir kualklık.Fakat rampage kullanan arkadaşlarımdan daha iyi bir deneyim geçirttirdi bana.
Zamanında bu kulaklık 712 modelinin bir üst modeli olarak çıkmıştı, nedense tutmamış ve fiyatı gerçekten ucuz, sevmeyen ve kalitesiz bulan çok insan var yine de belirtmek istedim.
Onun dışında fiyatı biraz yüksek olsa da rampage marka bir kulaklık ta var o da iyi diyorlar.
Bir de gigabyte model buldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İrfan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece soru için diyorsan ben James Donkey derdim.
James Donkey i ömrü boyunca kullandım, sonrasında steelseries arctic 9 pro ya geçtim. 250 TL ye almıştım. Şöyle söyleyeyim, en fazla 3 yıl dayanacak bir kualklık.Fakat rampage kullanan arkadaşlarımdan daha iyi bir deneyim geçirttirdi bana.
Zamanında bu kulaklık 712 modelinin bir üst modeli olarak çıkmıştı, nedense tutmamış ve fiyatı gerçekten ucuz, sevmeyen ve kalitesiz bulan çok insan var yine de belirtmek istedim.
Onun dışında fiyatı biraz yüksek olsa da rampage marka bir kulaklık ta var o da iyi diyorlar.
Bir de gigabyte model buldum.
Anladım hocam teşekkürler. Birde bişey sorcam James Donkey 712 800 lira civarındayken üst modeli olan 720 neden daha ucuzu 480 lira ?

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Anladım hocam teşekkürler. Birde bişey sorcam James Donkey 712 800 lira civarındayken üst modeli olan 720 neden daha ucuzu 480 lira ?
Kanka ben onu araştırdım baya, bakınca şunu gördüm forumlarda resmen konu katana ile ikiye bölünmüş. Bir taraf HARDCORE 720 bok gibi falan diyor, bir taraf kullandım 10 aydır hiç bir sorun olmadan süper kullanıyorum diyor. Şimdibir şey demek istemem açıkçası, günah keçisi olmak istemiyorum ama alınabilir bir kualklıkmış gibime geldi benim. Toplam 4 tane hopörlürü var ve kimse mikrofonuna laf edemiyor, herkes çok beğenmiş. Bazıları bass ları hiç iyi değil diyor bazıları bass ları beni titretiyor diyor o kısmı anlamadım (büyük ihtimal sürücü ile alakalı bir durum, kurmayı unutmuş olabilirler)
Ek bilgi: biri kulaklığın mikrofonunu ısırmış, o günden beri rgb si çalışmıyormuş, ısırma o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İrfan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ben onu araştırdım baya, bakınca şunu gördüm forumlarda resmen konu katana ile ikiye bölünmüş. Bir taraf HARDCORE 720 bok gibi falan diyor, bir taraf kullandım 10 aydır hiç bir sorun olmadan süper kullanıyorum diyor. Şimdibir şey demek istemem açıkçası, günah keçisi olmak istemiyorum ama alınabilir bir kualklıkmış gibime geldi benim. Toplam 4 tane hopörlürü var ve kimse mikrofonuna laf edemiyor, herkes çok beğenmiş. Bazıları bass ları hiç iyi değil diyor bazıları bass ları beni titretiyor diyor o kısmı anlamadım (büyük ihtimal sürücü ile alakalı bir durum, kurmayı unutmuş olabilirler)
Ek bilgi: biri kulaklığın mikrofonunu ısırmış, o günden beri rgb si çalışmıyormuş, ısırma o yüzden.
:D :D yok hocam. Galiba fujin alacağım galiba

Top Bottom