Neler Yeni

James Donkey JD24FG1MS144 144 hz ms monitör alınır mı?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2ms i göz ile farkedemezsiniz.
JD 24 ınc monitörü kullandım önermiyorum .
Daha iyi modeller mevcut.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
neden öner miyorsunuz
Peki Ya Monitörü Alınır Mı?
Evet zurnanın zart dediği yere geldik bence en kritik nokta incelememde bu monitörün olduğu kısım olacak diye düşünüyorum
23.8 inch olan 144 hz 1ms monitörü almıştım 1200 Türk lirasına denk gelmişti o zaman.Hatta yer yer 1150 Türk lirasına bile düşüyordu
Şuanki 19 ocak itibari ile fiyatı 1400 Türk lirası

Ürünün Artıları
Samsung panel olması (yeni üretilenler samsung panel olmayacak diye bir bilgi var forumda onun için ekledim)
Aldığım zamanlarda bu fiyata 144 hz yoktu hatta daha hp'nin 21.5 ınchleri bile yoktu piyasada en ucuz 144 hz monitör olarak nitelendirilebiliyordu.
Yanında DP kablosu çıkması.
Bir zamanlar fiyatının çok iyi olması
En çok gündeme gelen soru sallanıyor filan diye çok fazla söylenti var evet 27 inch olanı sallanıyor ama 23.8 de öyle bir sorunla karşılaşmadım.(kullandığım masalar sağlam belkide ondandır)
1200 gibi bir fiyata bulursanız şuan güncel olarak alınabilir .

Ürünü Eksileri
Malzeme kalitesi gerçekten çok kötü yani samimi olarak söyleyebilirim ki plastik kalitesini hiç beğenmedim hatta o kadar kötüydü ki biraz zorlasanız monitörün bağlandığı aparatı kırma şansınız var .
Pivot değil.
Hiçbir şekilde hareket ettiremiyorsunuz ne sağa ne sola ne yukarı ne aşağıya yukarıda belirttiğim gibi bu monitör sadece sabit bir panel diyebiliriz.
Monitörün boyu çok kısa evet bildiğiniz üzere gerçekten boynunuz eğilebilir bu monitöre bakıyorsanız benim boyum 180 ve bu monitör boynumu eğiyordu çözüm olarak altına 2 adet puzzle kutusu koydum alırken kesinlikle dikkat edin ölçülerine iyi bakın
Bilgisayarı kapatsanız bile mavi mavi yanıp sönen bir ışığı var ve sinir bozucu (kapatılmıyor diye biliyorum ama emin değilim)

Kendi rehberimden alıntıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet zurnanın zart dediği yere geldik bence en kritik nokta incelememde bu monitörün olduğu kısım olacak diye düşünüyorum
23.8 inch olan 144 hz 1ms monitörü almıştım 1200 Türk lirasına denk gelmişti o zaman.Hatta yer yer 1150 Türk lirasına bile düşüyordu

Ürünün Artıları
Samsung panel olması (yeni üretilenler samsung panel olmayacak diye bir bilgi var forumda onun için ekledim)
Aldığım zamanlarda bu fiyata 144 hz yoktu hatta daha hp'nin 21.5 ınchleri bile yoktu piyasada en ucuz 144 hz monitör olarak nitelendirilebiliyordu.
En çok gündeme gelen soru sallanıyor filan diye çok fazla söylenti var evet 27 inch olanı sallanıyor ama 23.8 de öyle bir sorunla karşılaşmadım.(kullandığım masalar sağlam belkide ondandır)

Ürünü Eksileri
Malzeme kalitesi gerçekten çok kötü yani samimi olarak söyleyebilirim ki plastik kalitesini hiç beğenmedim hatta o kadar kötüydü ki biraz zorlasanız monitörün bağlandığı aparatı kırma şansınız var .
Pivot değil.
Hiçbir şekilde hareket ettiremiyorsunuz ne sağa ne sola ne yukarı ne aşağıya yukarıda belirttiğim gibi bu monitör sadece sabit bir panel diyebiliriz.
Monitörün boyu çok kısa evet bildiğiniz üzere gerçekten boynunuz eğilebilir bu monitöre bakıyorsanız benim boyum 180 ve bu monitör boynumu eğiyordu çözüm olarak altına 2 adet puzzle kutusu koydum alırken kesinlikle dikkat edin ölçülerine iyi bakın
Bilgisayarı kapatsanız bile mavi mavi yanıp sönen bir ışığı var ve sinir bozucu (kapatılmıyor diye biliyorum ama emin değilim)

Teşekkür ederim çoğu kişi bu kadar uğraşmaz :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

onr1818

80+ Bronze

James Donkey JD24FG1MS144 24 inç 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör bu monitör nasıl sizce alınır mı 1400 lira​

Aşagıdaki ürün varken eşşek marka olanı ben almam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Avcı

Ürünün Artıları

Ürünü Eksileri
Pivot değil.

Başkasının yorumunu kopyala yapıştır yapmışsınız gibi geldi sanki. :) Lütfen başkasının tecrübe edinip söylediği şeylerle bir şeyi savunmayı veya karşı durmayı kesin. Bahsettiğimiz monitör bence eşine az rastlanır bir f/p ürünü. Bu devirde 1400tl'e 144hz 1ms bir monitör bulacaksın ve sırf malzeme kalitesi kötü diye yorum olduğu için almayacaksın? Adamı döverler. En iyisi demiyorum ama dediğim gibi bu dönemde 1400tl'e bu standartları karşılayan başka bir monitör varsa buyursun onu alsın. Tekrar rica ediyorum lütfen başkalarının tecrübelerini burada eleştiri olarak kullanmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,788
Üyeler
166,081
Son üye
sefa Gürel
Top Bottom