mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
sizin yorumunuz hocam 1 yıllık fiyat verilerinin en iyisi ve teknik özellikler olarak güncel bence bu fiyata rahat alına bilir Watt empedans dengeside iyi birde peşin fiyatına 3 taksitAlternatifleri varken indirim olarak görmüyorum.
![]()
Samsung HW-B650F Soundbar
Samsung HW-B650F Soundbar HW-B650F/TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung HW-B650D Soundbar
Samsung HW-B650D Soundbar HW-B650D/TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Örnek olarak salonda tv de benzer bir soundbar kullanıyorken pc için linkteki hoparlörü aldım. Arada inanılmaz ses kalitesi farkı var. Muhtemelen ilerde salona bu modelin daha üstünü alarak soundbarı satarım.bunun yerine stereo referans monitör hoplarlör alın BT destekli daha iyi bence.
bu ürün için ekstradan ses kartı kullanıyor musunuzÖrnek olarak salonda tv de benzer bir soundbar kullanıyorken pc için linkteki hoparlörü aldım. Arada inanılmaz ses kalitesi farkı var. Muhtemelen ilerde salona bu modelin daha üstünü alarak soundbarı satarım.
Bende de aynı Edifier hoparlörden var ve kesinlikle odayı doldurması ve diyalogların anlaşılabilirliği bakımından sounbarlardan daha üstün. Daha zayıf olduğu tek yanı ise bassları olabilir fakat sub out çıkışı olduğu için sonradan takılacak bir subwoofer a bakar o da. Müzik için ise Edifier ı çok beğenemedim tizlerinin yetersiz oluşundan dolayı. Bence AV Reciever bütçesine çıkamayacak insanlar için en uygunu raf tipi hoparlörler, hatta 2. elde bazen klipsch, focal gibi markaların hoparlörleri bile uygun fiyata bulunabiliyor. Soundbarların tek ve en kritik üstünlüğü ise Wife Approval FactorÖrnek olarak salonda tv de benzer bir soundbar kullanıyorken pc için linkteki hoparlörü aldım. Arada inanılmaz ses kalitesi farkı var. Muhtemelen ilerde salona bu modelin daha üstünü alarak soundbarı satarım.
Hocam kulaklık çıkışı (RCA), optik veya BT ile bağlanabiliyor.bu ürün için ekstradan ses kartı kullanıyor musunuz
Hayır doğrudan anakarta rca kablo ile bağlayarak kullanıyorum.bu ürün için ekstradan ses kartı kullanıyor musunuz
Hocam bu işlerden anlıyor gibisiniz. Masaüstünde ağırlıklı olarak müzik kullanmak için iyi bir hoparlör önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 10 bin bir kaç bin lira esneyebilir.Bende de aynı Edifier hoparlörden var ve kesinlikle odayı doldurması ve diyalogların anlaşılabilirliği bakımından sounbarlardan daha üstün. Daha zayıf olduğu tek yanı ise bassları olabilir fakat sub out çıkışı olduğu için sonradan takılacak bir subwoofer a bakar o da. Müzik için ise Edifier ı çok beğenemedim tizlerinin yetersiz oluşundan dolayı. Bence AV Reciever bütçesine çıkamayacak insanlar için en uygunu raf tipi hoparlörler, hatta 2. elde bazen klipsch, focal gibi markaların hoparlörleri bile uygun fiyata bulunabiliyor. Soundbarların tek ve en kritik üstünlüğü ise Wife Approval Factor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklık çıkışı (RCA), optik veya BT ile bağlanabiliyor.
https://www.amazon.com.tr/VULKKANO-...&qid=1761661626&sprefix=a5+arc,aps,135&sr=8-2 biraz tuzludur o bütçede bulman zor.edifier s880db sub çıkışlı olanı aralarında o fiyata göre bi tık yüksek ama müzikte memnun eder.Hocam bu işlerden anlıyor gibisiniz. Masaüstünde ağırlıklı olarak müzik kullanmak için iyi bir hoparlör önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 10 bin bir kaç bin lira esneyebilir.