🔥İndirim JBL Cinema Sb560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 7.990 TL

Hocam bahsettiğiniz model bu galiba attığınız ile aynı fiyat gözüküyor aralarındaki farklar neler acaba? Benim hiç bilgim yok biraz bilmediğim bir dil ile bakışıyormuşuz gibi hissediyorum :)
Fiyatı düşmüş direk al.Müzik için bi tık daha iyidir.Multimedia kullanım için öteki iyi ses fazla onda watt olarak.

Son düzenleme:
Sipariş vermiştim ama burdaki yorumlar kafa karıştırdı, eski bir cihaz mıdır? Edifier almak daha mı mantıklı?
Amacım Tvden daha kaliteli ses almak ve Bluetooth ile temiz bir müzik deneyimi elde etmek
hocam pişman olmazsınız gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz diğer soundbarlarda bluetooth eski iken bu ürünün teknolojisi 5.3 tür Watt empedans dengeside iyidir fiyat olarakda kolay kolay bu fiyatlara düşmez

Hocam bu işlerden anlıyor gibisiniz. Masaüstünde ağırlıklı olarak müzik kullanmak için iyi bir hoparlör önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 10 bin bir kaç bin lira esneyebilir.
Hocam maalesef bu bütçelerde tek alternatif bu gibi. Biraz bütçeyi artırınca daha kaliteli pasif hoparlörler oluyo özellikle ikinci elde ama onun için ya amfi almanız gerekiyo ya da elektronikten biraz anlıyorsanız hazır devreler var, onları kullanabilirsiniz. Bende zamanında bu ikilemde kalıp normal kullanım için uygun fiyatlı bir hoparlör ile müzik için bir kulaklık almıştım. Benzer fiyatta kulaklığın (SHP9600) çok daha iyi bir performans verdiğini fark ettikten sonra da sonraki alımlarımda kulaklıktan şaşmadım. Bu arada yorumumda Edifier sanki müzik için çok kötü bir hoparlör gibi anlaşılmış fakat tamamen kişisel tercih meselesi. Edifierın nötre yakın bi ses profili var fakat ben müzikte daha detaylı sesi sevenlerdenim.

Sipariş vermiştim ama burdaki yorumlar kafa karıştırdı, eski bir cihaz mıdır? Edifier almak daha mı mantıklı?
Amacım Tvden daha kaliteli ses almak ve Bluetooth ile temiz bir müzik deneyimi elde etmek
Hocam JBL i bizzat dinlemediğim için müzik konusunda başarılı mıdır, değil midir bilmiyorum ama genel olarak özetlemek gerekirse,
Edifier'ın artıları:
  • Çok daha kaliteli ve dolgun bir sesi vardır. Özellikle vokallerin anlaşılabilirliği olsun, sinemalardaki gibi sesin daha geniş hissettirmesi olsun daha iyi bir deneyim yaratır
  • JBL i alırsanız ortalama altı bir subwoofer la idare etmek zorunda kalıcaksınız. Edifier da ise bassların yetersiz geldiği durumda sub out çıkışı sayesinde istediğiniz subwooferı takabilirsiniz.
JBL'in artıları:
  • Büyük ihtimalle BT ile kullanıldığındaki gecikmesi daha düşük olur. Müzikte kalite açısından bir fark olmaz.
  • Subwooferın performansını bilmemekle beraber yüksek ihtimalle bass miktarı Edifier ın baz halinden fazladır. Bassların kalitesine gelicek olursak bu subwooferları "bass duyuluyor mu? o zaman kafi" kafasıyla yapıyolar.
Ses işi inanılmaz subjektifdir ve en iyi tarafı daha iyisini dinlemeden ve o zehri almadan kötüsünü fark etmezsiniz. O yüzden iyi bir kulaklığınız veya bu konuya merakınız yoksa JBL i alıp geçebilirsiniz. Fakat ben her zaman evde film/dizi zevki almak için TV/Ses bütçesini en kötü ihtimalle bile 60/40 bölünmesi gerektiği taraftarıyım.

Hocam JBL i bizzat dinlemediğim için müzik konusunda başarılı mıdır, değil midir bilmiyorum ama genel olarak özetlemek gerekirse,
Edifier'ın artıları:
  • Çok daha kaliteli ve dolgun bir sesi vardır. Özellikle vokallerin anlaşılabilirliği olsun, sinemalardaki gibi sesin daha geniş hissettirmesi olsun daha iyi bir deneyim yaratır
  • JBL i alırsanız ortalama altı bir subwoofer la idare etmek zorunda kalıcaksınız. Edifier da ise bassların yetersiz geldiği durumda sub out çıkışı sayesinde istediğiniz subwooferı takabilirsiniz.
JBL'in artıları:
  • Büyük ihtimalle BT ile kullanıldığındaki gecikmesi daha düşük olur. Müzikte kalite açısından bir fark olmaz.
  • Subwooferın performansını bilmemekle beraber yüksek ihtimalle bass miktarı Edifier ın baz halinden fazladır. Bassların kalitesine gelicek olursak bu subwooferları "bass duyuluyor mu? o zaman kafi" kafasıyla yapıyolar.
Ses işi inanılmaz subjektifdir ve en iyi tarafı daha iyisini dinlemeden ve o zehri almadan kötüsünü fark etmezsiniz. O yüzden iyi bir kulaklığınız veya bu konuya merakınız yoksa JBL i alıp geçebilirsiniz. Fakat ben her zaman evde film/dizi zevki almak için TV/Ses bütçesini en kötü ihtimalle bile 60/40 bölünmesi gerektiği taraftarıyım.
Bilgilendirme için teşekkür ederim
hocam pişman olmazsınız gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz diğer soundbarlarda bluetooth eski iken bu ürünün teknolojisi 5.3 tür Watt empedans dengeside iyidir fiyat olarakda kolay kolay bu fiyatlara düşmez
Gelsin bakalım deneyelim bu fiyatlara düşmez muhtemelen, teşekkür ederim

Örnek olarak salonda tv de benzer bir soundbar kullanıyorken pc için linkteki hoparlörü aldım. Arada inanılmaz ses kalitesi farkı var. Muhtemelen ilerde salona bu modelin daha üstünü alarak soundbarı satarım.
Ben de baba yadigarı 92 yılında Hakkari’den gelme Panasonic müzikçalar kullanıyorum . yıllardır tamir görmedi çok şükür . bunlardan bulursanız alın aux ile bağlayın ve sesi görün

Ekler

• IMG_1202.webp
    IMG_1202.webp
    743.1 KB · Hit: 37
  • IMG_1212.webp
    IMG_1212.webp
    389.3 KB · Hit: 32
Arkadaşlar bende bu tarz bir konu açmıştım yakın zamanda. Samsung QLED 65" TV için bir ses sistemi arıyorum. Bütçe bu seviyelerde. Hangisini önerirsiniz ? Samsung mu Edifier mı ya da başka mı ? Lütfen almak istiyorum artık ama net bir fikir edinemedim.

Arkadaşlar bende bu tarz bir konu açmıştım yakın zamanda. Samsung QLED 65" TV için bir ses sistemi arıyorum. Bütçe bu seviyelerde. Hangisini önerirsiniz ? Samsung mu Edifier mı ya da başka mı ? Lütfen almak istiyorum artık ama net bir fikir edinemedim.
Hocam stok varken tavsiyem jbl almanız eğe bütcenizi 13k ya çıkararbiliyorsanız sb580 de alabilirsiniz

Geri