CriminaL57
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Amazon’da prime üyelik kapsamında çok iyi fiyat.
Ben kullandım 6 ay sonra bozuldu. Bassları çok güzel çok yerinde 500 TL'ye asla daha iyisi yok. Bozuldu ama aztek garanti tamir etti hiç bir sorun çıkarmadan. Hemen al. Mikrofonu çopu hyperxten daha iyi bana göre.500 Tl ye iş görür mü veya daha iyi bir opsiyon varmı yazın bilgisayarda terletiyor diye kulaküstü yerine kulakiçi istiyordum bi tane
güzel ama bence 500-1000 arasına kablosuz bir şey almalısın kablosu kısıtlı olduğu için yeterli rahatlığı sağlamayabilir500 Tl ye iş görür mü veya daha iyi bir opsiyon varmı yazın bilgisayarda terletiyor diye kulaküstü yerine kulakiçi istiyordum bi tane
iem kulaklıklar daha mantıklı olur500 Tl ye iş görür mü veya daha iyi bir opsiyon varmı yazın bilgisayarda terletiyor diye kulaküstü yerine kulakiçi istiyordum bi tane
Kablosuzda da şarj sıkıntı be hocam. Oyun için mesela en iyisi Razer Hammerhead Pro ya da Hyperspeed olabilir, ama şarj dayanmıyordu mesela. USB-C dongle ile 3-4 saate bitiyordu şarjı.güzel ama bence 500-1000 arasına kablosuz bir şey almalısın kablosu kısıtlı olduğu için yeterli rahatlığı sağlamayabilir
Jack girişli mp3 playere bile takarsınBeyler sadece nintendoda çalışmıyor değil mi bilgisayar ve telefonda da kullanılabilir