🔥İndirim JBL Quantum 50 Nintendo,Gaming Kulaklık Kablolu Siyah 598 TL

Reaksiyon skoru
24

Ekler

• IMG_1630.webp
    IMG_1630.webp
    49.2 KB · Hit: 278
500 Tl ye iş görür mü veya daha iyi bir opsiyon varmı yazın bilgisayarda terletiyor diye kulaküstü yerine kulakiçi istiyordum bi tane

500 Tl ye iş görür mü veya daha iyi bir opsiyon varmı yazın bilgisayarda terletiyor diye kulaküstü yerine kulakiçi istiyordum bi tane
Ben kullandım 6 ay sonra bozuldu. Bassları çok güzel çok yerinde 500 TL'ye asla daha iyisi yok. Bozuldu ama aztek garanti tamir etti hiç bir sorun çıkarmadan. Hemen al. Mikrofonu çopu hyperxten daha iyi bana göre.

güzel ama bence 500-1000 arasına kablosuz bir şey almalısın kablosu kısıtlı olduğu için yeterli rahatlığı sağlamayabilir

güzel ama bence 500-1000 arasına kablosuz bir şey almalısın kablosu kısıtlı olduğu için yeterli rahatlığı sağlamayabilir
Kablosuzda da şarj sıkıntı be hocam. Oyun için mesela en iyisi Razer Hammerhead Pro ya da Hyperspeed olabilir, ama şarj dayanmıyordu mesela. USB-C dongle ile 3-4 saate bitiyordu şarjı.

İsteyen gözü kapalı alsın. aztek bilişim bozulunca daha üst modelle değişim sağlıyor. Tek dezavantaj UPS ile çalışması.

Beyler sadece nintendoda çalışmıyor değil mi bilgisayar ve telefonda da kullanılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,246
Üyeler
175,009
Son üye
dalydaly25
Geri