Neler Yeni

JBL T500BT Sol Kulaktan Az Gelen Ses

mert.etg^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert
kulaklığı 5 aydır kullanıyorum yolculuktayken mola sırasında kulaklığı yere düşürdüm. düşürdükten 2 gün sonra sol kulak ses vermemeye başladı 3 gün sonra bir şekilde halletim ve ses gelmeye başladı 2 gün sonrada sol taraftan daha az ses geldiğini fark ettim fakat neredeyse 5 aydır farkında olmadan hep bu sesle kullanmışım. ben bu kulaklıkla oyunda oynuyorum müzikte dinliyorum mesela a side short keserken longtaki awp sesini bile duyamayabiliyorum veya müzik dinlerken bas kısmı bi geliyo kafamın sağ tarafı uyuşurken sol tarafta sadece ses var...

önerebileceğiniz ses programı varmı baya program denedim ama kulaklığı etkilemedi?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kulaklığı 5 aydır kullanıyorum yolculuktayken mola sırasında kulaklığı yere düşürdüm. düşürdükten 2 gün sonra sol kulak ses vermemeye başladı 3 gün sonra bir şekilde halletim ve ses gelmeye başladı 2 gün sonrada sol taraftan daha az ses geldiğini fark ettim fakat neredeyse 5 aydır farkında olmadan hep bu sesle kullanmışım. ben bu kulaklıkla oyunda oynuyorum müzikte dinliyorum mesela a side short keserken longtaki awp sesini bile duyamayabiliyorum veya müzik dinlerken bas kısmı bi geliyo kafamın sağ tarafı uyuşurken sol tarafta sadece ses var...

önerebileceğiniz ses programı varmı baya program denedim ama kulaklığı etkilemedi?
Kulaklık yere düşmüş bı yerleri zarar görmüş bunu bir uygulama duzeltemez ki?

mert.etg^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık yere düşmüş bı yerleri zarar görmüş bunu bir uygulama duzeltemez ki?
dikkatli okumadınmı kardeşim yere düşürmeden öncede aynı sesi alıyordum yazmışım yazdığın şeye bak

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya

garantiye yolla. ben yolladım değişime girdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,736
Üyeler
166,263
Son üye
HIYARLARR
Top Bottom