Neler Yeni

JBL Tune 520BT Kulaklık Sürekli Kapanma Sorunu ve Garanti İşlemleri

yaser13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yaser
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle iyi geceler dilerim. Bu yılın başlarında bana JBL Tune 520BT model bir kulaklık hediye edildi. İlk zamanlar her şey yolundaydı; kulaklığı titiz bir şekilde kullanmaya çalıştım. Çantamda taşırken oluşan birkaç ufak çizik ve kendiliğinden köşelerinde kafa süngerinin uçlarının çıkması dışında hiçbir darbe, su ya da ter gibi zararlı duruma maruz kalmadı.

Sorun:

Son 1-2 aydır kulaklıkta garip bir arıza oluştu. Telefonuma Bluetooth ile bağlanıyor, ancak birkaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Bazen kısa bir süre (saniye) açık kalıyor, ancak ardından yine kapanıyor. Bu durumu çözemedim.

Garanti Hakkında Sorularım:

1. Garanti kapsamında ücretsiz onarım veya değişim yapılır mı?

• Kulaklığı titiz kullandım ve kullanıcı hatası olmadığını düşünerek garanti kapsamına girmesi gerektiğini düşünüyorum.

2. Ücretli onarım yaptırmak istersem tahmini masraf ne olur?

• Eğer garanti kapsamına girmezse, bu tür bir arıza için JBL servisinde ne kadar bir ücret talep edileceği konusunda bilgisi olan var mı?

Net bir çözüm için fikirlerinizi bekliyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum🙏🏻.

xTURANN

80+ Silver
JBL'de böyle sorunlar kronik. Bende de kulak içi olan modeli 230nc var, şarjı hem hızlı gitmeye başladı hem de sağ kulaklık istisnasız bağlandıktan 5 - 10 saniye sonra kapanıyor.

JBL'e yollarsan, muhtemelen sıfır ürün gönderirler çünkü her seri, her model kulaklığında böyle sorun yaşayan 1 kişi bile olsa var. ( Garantisi varsa sıfırını verirler, yoksa ücret isteyebilirler )

yaser13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yaser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JBL'de böyle sorunlar kronik. Bende de kulak içi olan modeli 230nc var, şarjı hem hızlı gitmeye başladı hem de sağ kulaklık istisnasız bağlandıktan 5 - 10 saniye sonra kapanıyor.

JBL'e yollarsan, muhtemelen sıfır ürün gönderirler çünkü her seri, her model kulaklığında böyle sorun yaşayan 1 kişi bile olsa var. ( Garantisi varsa sıfırını verirler, yoksa ücret isteyebilirler )
Hocam teşekkür ederim Jbl garanti süresi ne kadar süreydi biliyor musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,393
Üyeler
165,812
Son üye
bozkurtedits
Top Bottom