Neler Yeni

Öneri JBL tune 770 iade edilmeli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
Yaklaşık 2 hafta önce Amazon'dan JBL tune 770 aldım. Yorumlar gayet iyi, testler ve karşılaştırmalarda çok iyi sonuçlar vermiş. Ama kulaklık geldi ve kullanmaya başladığım anda hayal kırıklığına uğradım. Ses net ve düzgün fakat basslar ve ses yüksekliği konusunda yetersiz kalıyor. Fakat frekans eğrisi çok iyi gözüküyor. Ayrıca çok övülen uygulamasında da Türkiye'de kullanılabilecek klasik modlar arası geçiş, ekolayzır vb. dışında bir şey yok. Hatta itiraf etmek gerekirse ekolayzırla bile emektar Q10'umdan daha az bassı var. Sonradan yorumlarda benim gibi şikayetçi olanlara rastladım. Şu anda elimde Q10 ve Galaxy Buds 2 var. Sizce iade etmeli miyim yoksa 5K bandında daha iyisi yok mu?

Shourd

80+ Gold
Yaklaşık 2 hafta önce Amazon'dan JBL tune 770 aldım. Yorumlar gayet iyi, testler ve karşılaştırmalarda çok iyi sonuçlar vermiş. Ama kulaklık geldi ve kullanmaya başladığım anda hayal kırıklığına uğradım. Ses net ve düzgün fakat basslar ve ses yüksekliği konusunda yetersiz kalıyor. Fakat frekans eğrisi çok iyi gözüküyor. Ayrıca çok övülen uygulamasında da Türkiye'de kullanılabilecek klasik modlar arası geçiş, ekolayzır vb. dışında bir şey yok. Hatta itiraf etmek gerekirse ekolayzırla bile emektar Q10'umdan daha az bassı var. Sonradan yorumlarda benim gibi şikayetçi olanlara rastladım. Şu anda elimde Q10 ve Galaxy Buds 2 var. Sizce iade etmeli miyim yoksa 5K bandında daha iyisi yok mu?
2 hafta olduysa zor gibi iade etmeniz zaten 15 gün değilmi?

Shourd

80+ Gold

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
hijyen ürünüdür kulaklık. 15 günü geçtiği anda iade edemezsin. istediğin yerden al istediğin desteği versinler hijyen ürünlerinde asla ama asla 15 günü geçince iade almazlar ki satıcıların hijyen ürünlerinde 15 gün içinde iade alma zorunluluğu yok. bilenler bilir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta olduysa zor gibi iade etmeniz zaten 15 gün değilmi?
Amazondan almış, mutlaka yardımcı olurlar. Bi denesin şansını.
hijyen ürünüdür kulaklık. 15 günü geçtiği anda iade edemezsin. istediğin yerden al istediğin desteği versinler hijyen ürünlerinde asla ama asla 15 günü geçince iade almazlar ki satıcıların hijyen ürünlerinde 15 gün içinde iade alma zorunluluğu yok. bilenler bilir zaten
Amazon'da son iade tarihi 23 Ocak olarak gözüküyor. Ayrıca bir yerde müşteri hizmetlerinin de bunu onayladığını okumuştum. (şimdi baktım 24 Aralık'ta almışım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

jbl kulkalıkları başarısız baya incelemeler sponsor oluyor
Bunu ilk defa duydum. Öyleyse direkt iade ederim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anker falan bile çok daha iyi kaç lira bütçen yardım edeyim
yaklaşık 6000 lira bütçem var. Uzun süre Q10 kullandığım için farklı bir marka denemek istedim. Kulak içi veya kulak üstü fark etmez.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
anker falan bile çok daha iyi kaç lira bütçen yardım edeyim
Q10İ Aldım ben bu yüzden, 999 TL'ye almıştım geçen sene şarjı çook iyi gidiyor genel kullanımda benim gözlemlediğim kadarıyla 60 saati bile geçiyorum günde 3-5 saat pcde oturuyorum (kulaklığı pcde kullanmak için almıştım) 2-3 hafta kafadan şarj etmeden kullanabiliyorum.
Sesleride bana yetiyor üst düzey bir şey aramadığım için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Eren
q45 al geç bana soracak olursan
Q45 ile 770 tune ile çok arasında kaldım ama Q45'in basslarının yetersiz olduğunu okumuştum. Q30 daha canlı gibi yorumlar da gördüm. Birde Anker'den farklı bir marka denemek istiyorum. Özellikle kulak içi modellerde önerebileceğiniz model varsa önerilere açığım. Bütçem 6000 TL'yi biraz aşabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Q10İ Aldım ben bu yüzden, 999 TL'ye almıştım geçen sene şarjı çook iyi gidiyor genel kullanımda benim gözlemlediğim kadarıyla 60 saati bile geçiyorum günde 3-5 saat pcde oturuyorum (kulaklığı pcde kullanmak için almıştım) 2-3 hafta kafadan şarj etmeden kullanabiliyorum.
Sesleride bana yetiyor üst düzey bir şey aramadığım için.
Bende yanlış hatırlamıyorsam 2022 Şubat ayında almıştım. Neredeyse 3 sene oldu ve hala canavar gibi çalışıyor. Sadece 1 kez kulak pedi açıldı onu da teknik desteğe yazınca ücretsiz gönderiyorlar diye biliyorum. Hatta bu konuyu açma sebebimde Q10 ile 770'in arasında çok fark olmamasıydı. Kısacası en iyi kararı vermişsiniz. :D

Top Bottom