Neler Yeni

JD712(EŞEK) Dip Sesi Sonunda Geçti

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Ahmet
Arkadaşlar ben de şokum dünden beri dip ses yok ilk başta sağır oldum sandım aileme de test ettirdim onlarda ses yok dediler ben şok :ROFLMAO: :ROFLMAO: 1.5 ay önce gaming gecesinden almıştım 150tlye elimizde patladı diye üzülüyordum garip.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dip ses ne ya kulaklık kullanmadığımdan bilmiyorum :D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar ben de şokum dünden beri dip ses yok ilk başta sağır oldum sandım aileme de test ettirdim onlarda ses yok dediler ben şok :ROFLMAO: :ROFLMAO: 1.5 ay önce gaming gecesinden almıştım 150tlye elimizde patladı diye üzülüyordum garip.
Üflediniz mi hocam? :D

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Dip ses çözmek çok kolay ilk önce ses kartından sonuna kadar kısıyorsun sonra windowsdan sesi fullüyorsun yavaşca ses kartından açıyorsun güzel bir seviyeye kadar ve dip ses gidiyor driverini silmeni tavsiye ederim birşeye yaramıyor ve dipses arttırıyor.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dip ses ne ya kulaklık kullanmadığımdan bilmiyorum :D
Hocam arkadan gelen garip bir ses vardı kronik bir sorun çoğunda vardı şükür geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dip ses çözmek çok kolay ilk önce ses kartından sonuna kadar kısıyorsun sonra windowsdan sesi fullüyorsun yavaşca ses kartından açıyorsun güzel bir seviyeye kadar ve dip ses gidiyor driverini silmeni tavsiye ederim birşeye yaramıyor ve dipses arttırıyor.
Hocam her şeyi denedik yaw forumdaki yasin hocamın yapmış olduğu şeyi yaptım ama geçmemişti şimdi durduk yere geçti sdadasdsa

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam arkadan gelen garip bir ses vardı kronik bir sorun çoğunda vardı şükür geçti.

Hocam her şeyi denedik yaw forumdaki yasin hocamın yapmış olduğu şeyi yaptım ama geçmemişti şimdi durduk yere geçti sdadasdsa
Driver başlı başına bir sorun dediğim şeyi yaparsanız geçiyor zamanında az kullanmadık eşşeği 1 gün sonra iade ettim medusa aldım çok kötüydü.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver başlı başına bir sorun dediğim şeyi yaparsanız geçiyor zamanında az kullanmadık eşşeği 1 gün sonra iade ettim medusa aldım çok kötüydü.
Hocam dednedim dedimya her şeyi denedik galiba şuanki tek çözüm uzun süreli kullanımda kendi kendine geçmesi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

Bendede aynı kulaklık var yasin hocanın gönderisini atabilirmisin bakayım bi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
RGB siz olsun diye 130 a 710 aldım mis gibi

kulaklığın rgb lisini alan da ne biliym sanki görüyormuş gibi :D

710 kadar stabil çalışan bir jd kulaklık yok 712 düşünen varsa 710 alsın
dipses filan hikaye

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Ahmet
RGB siz olsun diye 130 a 710 aldım mis gibi

kulaklığın RGB lisini alan da ne biliym sanki görüyormuş gibi :D

710 kadar stabil çalışan bir jd kulaklık yok 712 düşünen varsa 710 alsın
dipses filan hikaye
Hocam aralarında ses ve mic farkı var rgb değil tek bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,332
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom