𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,814
Küçük gelir o yaL'bedenin stoğu bitmiş m'bedende stok var onu ekleyin ekleniyor sepete
İlk bir tane M sipariş ettim geldi büyük oldu sonra 2 tane de S sipariş verdim onlar geldi çok güzel oldular malzemesi falan kaliteli ben beğendim severek kullanırım. Büyük ihtimal M'yi geri gönderirim.
Hocam M'sini yorumlayarak söylüyorum L için 150 kilo felan olmak lazım ürün bol. Yorumlarda da 1 beden küçük alın diyenler vardı haklılarmış.Küçük gelir o ya
Hocam sizin boy kilo kaç ki m büyük geldiİlk bir tane M sipariş ettim geldi büyük oldu sonra 2 tane de S sipariş verdim onlar geldi çok güzel oldular malzemesi falan kaliteli ben beğendim severek kullanırım. Büyük ihtimal M'yi geri gönderirim.
Hocam M'sini yorumlayarak söylüyorum L için 150 kilo felan olmak lazım ürün bol. Yorumlarda da 1 beden küçük alın diyenler vardı haklılarmış.
1.75 75kg Büyük geldi derken yani bol geldi hocam baya sallaş birşeydi. Normalde hiçbir kıyafetim s değildir yani garip algılamayın ürünün kesimi bol.Hocam sizin boy kilo kaç ki m büyük geldi