Neler Yeni

kabarık saçı hangi tarz kestirebilirim

wake up to reality

80+ Silver
sacım kabaran bir saç olduğu için uzattım topluyorum böylece kabarık gözükmüyor ama böyle de saç çok uğraştırıcı oluyor, duşta en az 20dkmı alıyor, kısa kestirince de yakışmıyor, hafif uzun olunca da yine kabarıyor ve kötü gözüküyor
nasıl kestirebilirim? bazen 3e vurup geçsem bunu düşünmekten kurtulsam daha sonra kafama göre kestiririm gibi düşünüyorum ama tüm sene arkadaşlar dalga geçsin de istemiyorum

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
saçını alnına düşür. Yanlara ve enseye geçiş yaptır. Saçını tepe kısmından öne doğru gittikçe uzayacak şekilde kestirebilirsin ferah hissettirir. Kafa yapını bilmediğim için kalıp model öneremem ancak berberlerde analitik saç kesimi diye bir şey var, çevrende onu yapabilen bir berber varsa ona git 3-4 haftada bir. Sentetik saç bakım ürünlerini önermiyorum ben. Saç bakımı yapmak istiyorsan doğal tarifler var onlardan uygula. Zeytinyağı ile yapılan kürler işini görecektir. Saçını sık tarama, ıslakken tarama, eğer saçın sertse kuruttuktan sonra şekillendirmeye çalışma bu iyice kabartır.

wake up to reality

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçını alnına düşür. Yanlara ve enseye geçiş yaptır. Saçını tepe kısmından öne doğru gittikçe uzayacak şekilde kestirebilirsin ferah hissettirir. Kafa yapını bilmediğim için kalıp model öneremem ancak berberlerde analitik saç kesimi diye bir şey var, çevrende onu yapabilen bir berber varsa ona git 3-4 haftada bir. Sentetik saç bakım ürünlerini önermiyorum ben. Saç bakımı yapmak istiyorsan doğal tarifler var onlardan uygula. Zeytinyağı ile yapılan kürler işini görecektir. Saçını sık tarama, ıslakken tarama, eğer saçın sertse kuruttuktan sonra şekillendirmeye çalışma bu iyice kabartır.
doğal yöntem olarak hindistan cevizi yağı sürdüm vıcık vıcık oldu yastık falan yağlandı ne zaman dokunsam elim yağlanıyor

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
brom onun uygulanma şekilleri var. Her karışımın kendine göre bir uygulama ve durulama şekli olabilir. Onu rastgele yapmamalısın zaten. Gir bu konudaki içerikleri incele. Kafana yatan bir tane bulursun illa ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,016
Üyeler
161,186
Son üye
Stonkeep
Top Bottom