Kablolu-kablosuz oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

sunla farkları nedır acaba pil ömrü olarak falan v9 pro önde gibi ama bilemedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 kablolu olduğu için tavsiye etmedim
ama tabii ki çok daha iyi
kablosuzu da var hocam sadece suan gereksız pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Kulaklıkta kablosuz çok büyük nimet hocam, elbette cloud 3 daha iyidir ama kullanım rahatlığı açısından bence mchose'ları alın.

Mchoseları kullanan arkadaşlar dip ses olup olmadığını söyleyebilir mi?

Kullandığım kulaklığı tavsiye ederim. Ben beyazını kullanıyorum. Uygulaması, sesi, tizi, bası gayet iyi. 7.1 destekli
Uygulaması da güzel
Bu markanın ekipmanları gayet kaliteli

Mchose v9 pro kullanıyorum şüphe ile almıştım ama bence alınabilir ben memnunum. Bass performansı biraz üzebilir ama oyun değil müzik modunda bass performansı bence iyi beni tatmin ediyor. Birde ekolayzır ayarı yapmanız gerekebilir ben yaptım bilmesemde öğrenip ve bence çok daha güzel sesi oluyor bu sayede.
.

Kulaklıkta kablosuz çok büyük nimet hocam, elbette cloud 3 daha iyidir ama kullanım rahatlığı açısından bence mchose'ları alın.

.
valla bir alamadık gitti kablosuz kulaklık bende mchoseun pedlerını merak ettım derimsi malzeme falan diyor kumaşa nazaran nasıl acaba uzun saatler sonrasında yazın terletme ne derecede yapabilir yada beyaz alacağım için solma yaparmı buda bir soru aslında hadi pilsatık aksamlar fazla solmaz ama ped kısmı mutlaka solar beyazda diye düşünüyorum ama asıl soru ne zamana kadar solacağı bunuda şuan cevaplıyacak kimse yok bence çünkü uzun kullanım tecrübesi olan yok :) kendim sorup kendim cevapladım biraz ama iader edin artık :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
valla bir alamadık gitti kablosuz kulaklık bende mchoseun pedlerını merak ettım derimsi malzeme falan diyor kumaşa nazaran nasıl acaba uzun saatler sonrasında yazın terletme ne derecede yapabilir yada beyaz alacağım için solma yaparmı buda bir soru aslında hadi pilsatık aksamlar fazla solmaz ama ped kısmı mutlaka solar beyazda diye düşünüyorum ama asıl soru ne zamana kadar solacağı bunuda şuan cevaplıyacak kimse yok bence çünkü uzun kullanım tecrübesi olan yok :) kendim sorup kendim cevapladım biraz ama iader edin artık :kekw:
3k fiyatı olduğu için denenebilir hocam ya, extreme bir ücret ödemiyorsunuz sonuçta.

3k fiyatı olduğu için denenebilir hocam ya, extreme bir ücret ödemiyorsunuz sonuçta.
yaniiiiii elimdeki kuaklığı 1k dan satabilirsem 2k böyle bir kulaklık için açıkçası hiçbişey demektir
Ama bana bir denek lazım önce sen alsana hocam bişey denicem :kappa::kekw:

Kablolu veya kablosuz alınabilecek güzel bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3500 lira. Fiyat bütçemi bir tık geçebilir kasım kampanyalarında indirim gelirse almayı düşünebileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hacı şu adam sana bildiğin reklam yapıyor gibime geldi gaming gen tr şeyi

.
yok hocam benimkinde, 2.4g ve kablolu kullandım 2sindede olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri