Neler Yeni

kablonet full paket kampanyası

loursepz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim alp
oturduğum yere kablo net alt yapı yaptı ve kablo ne'te geçmeyi düşünüyorum sınırsız full paket diye bir kampanya var 100 download 5 upload birde televizyon paketi falan filan var onlarlar işim yok da bu kampanya iyi mi bi sıkıntı olurmu ?

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
kablonet iyidir altyapında varsa pek sorunu yok fakat kablonette akşam 7 ve gece 12 arasında hız yarı yarıya düşer sınırsız full pakette düşüyor mu bilmiyorum ama neredeyse benim baktıgımda hepsinde vardı bu hız düşümü . Kampanyaya gelirsek güzel bence

TALHA MURAT

80+ Silver
oturduğum yere kablo net alt yapı yaptı ve kablo ne'te geçmeyi düşünüyorum sınırsız full paket diye bir kampanya var 100 download 5 upload birde televizyon paketi falan filan var onlarlar işim yok da bu kampanya iyi mi bi sıkıntı olurmu ?
Ben 8 senedir kullanıyorum problem olsa veya tam hız almasam hemen çıkarım zaten 1 kere bile sorun yaşamadım .

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Bizim de dün çekildi altyapı. 1 ay önce millenicoma üye olduk. Şuan her şey güzel. Millenicom şekil şukul yaparsa artık KAblonet imkanım var :DD
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçimi döktüm kb

TALHA MURAT

80+ Silver
bende mevcut müşterilere özel yüz güldüren tarifesini kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablonet iyidir altyapında varsa pek sorunu yok fakat kablonette akşam 7 ve gece 12 arasında hız yarı yarıya düşer sınırsız full pakette düşüyor mu bilmiyorum ama neredeyse benim baktıgımda hepsinde vardı bu hız düşümü . Kampanyaya gelirsek güzel bence
full pakette düşmüyor 60 tl verip düşmeyen hıza geçmek mantıklı gelmedi gelsede geçmem 2 tb ykaın kullanmama rahmen sorun yaşamıyorum.

loursepz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bildiğim hız düşüşü olmuyor o yüzden bu kampanyayı düşünüyorum ama fiyatı 160 170 tl iyi'mi yoksa fazla'mı emin olamadım

TALHA MURAT

80+ Silver
benim bildiğim hız düşüşü olmuyor o yüzden bu kampanyayı düşünüyorum ama fiyatı 160 170 TL iyi'mi yoksa fazla'mı emin olamadım
Asla pişman etmez sorununuz olursa bana danışabilirsiniz her türlü yardım ederim.

Top Bottom