oturduğum yere kablo net alt yapı yaptı ve kablo ne'te geçmeyi düşünüyorum sınırsız full paket diye bir kampanya var 100 download 5 upload birde televizyon paketi falan filan var onlarlar işim yok da bu kampanya iyi mi bi sıkıntı olurmu ?
Ben 8 senedir kullanıyorum problem olsa veya tam hız almasam hemen çıkarım zaten 1 kere bile sorun yaşamadım .oturduğum yere kablo net alt yapı yaptı ve kablo ne'te geçmeyi düşünüyorum sınırsız full paket diye bir kampanya var 100 download 5 upload birde televizyon paketi falan filan var onlarlar işim yok da bu kampanya iyi mi bi sıkıntı olurmu ?
Bizim de dün çekildi altyapı. 1 ay önce millenicoma üye olduk. Şuan her şey güzel. Millenicom şekil şukul yaparsa artık KAblonet imkanım varoturduğum yere kablo net alt yapı yaptı ve kablo ne'te geçmeyi düşünüyorum sınırsız full paket diye bir kampanya var 100 download 5 upload birde televizyon paketi falan filan var onlarlar işim yok da bu kampanya iyi mi bi sıkıntı olurmu ?
full pakette düşmüyor 60 tl verip düşmeyen hıza geçmek mantıklı gelmedi gelsede geçmem 2 tb ykaın kullanmama rahmen sorun yaşamıyorum.kablonet iyidir altyapında varsa pek sorunu yok fakat kablonette akşam 7 ve gece 12 arasında hız yarı yarıya düşer sınırsız full pakette düşüyor mu bilmiyorum ama neredeyse benim baktıgımda hepsinde vardı bu hız düşümü . Kampanyaya gelirsek güzel bence
benim bildiğim hız düşüşü olmuyor o yüzden bu kampanyayı düşünüyorum ama fiyatı 160 170 tl iyi'mi yoksa fazla'mı emin olamadımkablonet iyidir altyapında varsa pek sorunu yok fakat kablonette akşam 7 ve gece 12 arasında hız yarı yarıya düşer sınırsız full pakette düşüyor mu bilmiyorum ama neredeyse benim baktıgımda hepsinde vardı bu hız düşümü . Kampanyaya gelirsek güzel bence
Asla pişman etmez sorununuz olursa bana danışabilirsiniz her türlü yardım ederim.benim bildiğim hız düşüşü olmuyor o yüzden bu kampanyayı düşünüyorum ama fiyatı 160 170 TL iyi'mi yoksa fazla'mı emin olamadım