Kablosuz gaming Kulaklık önerisi

hocam bu arada nzxt flow önerir misiniz altta gördüm de
kesinlikle öneririm kalitesi güzel ama benim kullandığım model şuan stoklarda yok galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_35.webp

En iyisini yaptın diğer forumlarda adım kulaklıkçı diye geçiyor o fiyat bandında 3 kulaklık vardır Cloud 3 wireless Arctis Nova 3 Logitech G435 bunların arasında en iyisi cloud en kotusu Logitech
Knk valla fiyat iyi die aldım could 2 sini kullandım onun mikrofonunu kırdım bunu aldım

Nova 7 kullandım 1 hafta kadar sonra iade ettim. Ses ve ses profilleri iyi değildi ve gerçek ses değil de sanki stüdyo ortamı gibi ses alıyordum kurtuldum sonra razer barracuda pro aldım ve ses mükemmel derecede çok iyi mikrofon biraz can sıkabilir mikrofonu kulaklığın dışında, onun haricinde bir problem yaşamadım tavsiye ederim.

Nova 7 kullandım 1 hafta kadar sonra iade ettim. Ses ve ses profilleri iyi değildi ve gerçek ses değil de sanki stüdyo ortamı gibi ses alıyordum kurtuldum sonra razer barracuda pro aldım ve ses mükemmel derecede çok iyi mikrofon biraz can sıkabilir mikrofonu kulaklığın dışında, onun haricinde bir problem yaşamadım tavsiye ederim.
Keşke Nova 5 deneseydin. Arctis Nova 7 5'ten daha iyi sanılıyor aslında ama değil hatta 5 daha yeni. Barracuda Pro'nun kırılma problemi, mikrofon bozulma problemi var umarım yaşamazsın.

Bende nova 7 alıcaktım bi arkadas oyun için iyi deil dedi could 3 aldım bende

Geri