Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

irfoflx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8500
Merhaba
Bende razer blackshark v2 pro 2023 vardı 3 5 ay kullandım sonra kronik menteşe sorunu olduğunu öğrendim ve benimde menteşem kırıldı.İade ettim yeni kulaklık alıcam ne önerirsiniz.
Valorant cs2 gibi fps oyunları oynuyorum genelde kablosuz olması sesi ve mikrofonunun çok iyi olması önemli.Ne önerirsiniz kulaklık olarak.
Herkes nova 5 demiş ama ben razer almadan bakmıştım pek beğenmemiştim özellikle mikrofonu çok kalitesiz gelmişti sesi.
Bütçe:0-8500

bende razerin farklı bir modelinde menteşe kırılma problemi yaşadım steelseries dahil bir kaç marka kullandım son olarak aldığım cloud3 wireless aralarında sağlamlık ve ses kasma olarak en iyisi kesinlikle hyperxlere bakmanı öneririm zaten fps için birebir

Hyperx almayı düşünüyorum şuan zaten.
Hyperx cloud3s wireless diye bir model çıkmış hiçbir yerde videosunu bulamadım ama düz cloud3 ten 2 3 bin daha ucuza satılıyor ve özelliklerde eksik değil tam tersi artı özellikler gördüm yeni çıktığı ve kimsenin incelemesini görmediğim için tedirginim ama yani daha iyi olan bir kulaklık neden daha ucuz anlamadım .
İyi olduğuna emin olsam direkt onu alıcama karar veremedim.
Cloud3 s wireless ile alpha wireless arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı

hs80 max ya da cloud3 kullanabilrisin

Hyperx almayı düşünüyorum şuan zaten.
Hyperx cloud3s wireless diye bir model çıkmış hiçbir yerde videosunu bulamadım ama düz cloud3 ten 2 3 bin daha ucuza satılıyor ve özelliklerde eksik değil tam tersi artı özellikler gördüm yeni çıktığı ve kimsenin incelemesini görmediğim için tedirginim ama yani daha iyi olan bir kulaklık neden daha ucuz anlamadım .
İyi olduğuna emin olsam direkt onu alıcama karar veremedim.
Cloud3 s wireless ile alpha wireless arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı
FPS konusunda arkadaşım alpha kullanıyor, geçeli 2 hafta falan oldu baya memnun. Ben HS80 kullanıyorum, ses ve mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi ama FPS oyunlarında pek başarılı değil. FPS odaklı alacaksan bu modeli tavsiye etmiyorum. Alpha ses kasma konusunda daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri