Neler Yeni

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Kaya
Bütçe
300
Arkadaşlar merhaba yeni telefon aldım yanında kulaklık gelmedi kulaklık almayı düşünüyorum normalde samsung'un kablolu kulaklığından alacaktım kulak içi fakat 100 tl civarlarında bende bunun üstüne biraz ekleyip airpods tarzı bişey almayı düşünüyorum sizce ne alabilirim silikonlu olmamasına önem gösteriyorum rahat edemeiyorum

bütçe 300 tl

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
Arkadaşlar merhaba yeni telefon aldım yanında kulaklık gelmedi kulaklık almayı düşünüyorum normalde samsung'un kablolu kulaklığından alacaktım kulak içi fakat 100 TL civarlarında bende bunun üstüne biraz ekleyip airpods tarzı bişey almayı düşünüyorum sizce ne alabilirim silikonlu olmamasına önem gösteriyorum rahat edemeiyorum

bütçe 300 TL
300 e airpods alırsan enayisin 1 ay sonra elinde patlar ses kalitesi zaten leş bence hiç paranı airpodsa harcama arkadaşlar kablolu önersin onu al yazık etme parana

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 e airpods alırsan enayisin 1 ay sonra elinde patlar ses kalitesi zaten leş bence hiç paranı airpodsa harcama arkadaşlar kablolu önersin onu al yazık etme parana
alırsam da samsung'un telefon yaında gelenlerden almayı düşünüyorum sende iyi midir benim hoşuma gidiyor kalitesi
?

Top Bottom